Hawk vs Titan

EnesEfe

Hectopat
Yer
Beşiktaş çArşı
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İkisi de indirimde Hawk 9.000₺ Titan ise 11.400. hiçbirini deneyimlemedim. Sizin öneriniz ne olur? Hawk duyduğum bir marka ama Titan hiç duymamıştım fakat forumda önerildiğini duydum. Harici önerdiğiniz var mıdır bu fiyatlar civarında? Almışken iyisi olsun istiyorum. Uzun saatler ders ve oyun için masa başında olacağım, rahat ve işlevsel olmalı.

Dosya Ekleri

• IMG_7201.jpeg
    IMG_7201.jpeg
    91,1 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_7200.jpeg
    IMG_7200.jpeg
    87,7 KB · Görüntüleme: 21

Paran da cebinde kalır. Bu şekil alacağın herhangi bir lumbar destekli ve boyunlu koltuk oyuncu koltuklaeına bin basacaktır. Piyasada oyuncu koltuğu rahat veya ergonomiktir gibi bir algı var. Katiyen yanlış.

Titan

Paran da cebinde kalır. Bu şekil alacağın herhangi bir lumbar destekli ve boyunlu koltuk oyuncu koltuklaeına bin basacaktır. Piyasada oyuncu koltuğu rahat veya ergonomiktir gibi bir algı var. Katiyen yanlış.
Titan kullanmaya başladım 2 gündür, eski koltuğum Seduna Thunder Pro Fabric'den sonra ilaç gibi geldi. Ezbere bilgileri sıralamayınız, her insanın anatomisi farklı.

Başlığa gelecek olursak, Hawk Future dışı hiçbir serisini tavsiye etmiyorum, Titanseat'in Throne'u ise istediği paraya nazaran çok iyi. Bel desteğide almanızı tavsiye ederim.

Başlığa gelecek olursak, Hawk Future dışı hiçbir serisini tavsiye etmiyorum, Titanseat'in Throne'u ise istediği paraya nazaran çok iyi. Bel desteğide almanızı tavsiye ederim.
Hocam peki xdrive önerir misiniz farklı modelleri var yakın fiyat aralıklarında. Titanı hiç duymadım ve sadece desteğe 1k küsür para vermek saçma geliyor muadilleri boyun bel yanında verirken.

Hocam peki xdrive önerir misiniz farklı modelleri var yakın fiyat aralıklarında. Titanı hiç duymadım ve sadece desteğe 1k küsür para vermek saçma geliyor muadilleri boyun bel yanında verirken.
Xdrive'ın Anka modelini deneyimleme fırsatım oldu, Amartisörünün çok iyi olmaması, ve oturma alanının bana dar gelmesi dışında Throne ile çok benzediklerini söyleyebilirim. Diğer modellerine bir göz gezdirmiştim Titan almadan önce ama müşteri desteğinin çok iyi olmamasından ötürü Titan'da karar kıldım, bence Xdrive, Hawk ve türevi firmalar 7-11K arasında alınabilitesi olacak firmalar. Titan'ın indirim kodlarına bakmanızı tavsiye ediyorum ''ssolmaz'' indirim koduyla bir miktar indirim vermişlerdi, bunun dışında İnstagram hesabındada 1000 liralık indirim veren bir bulmacayı çözebilirsiniz, ben öyle aldım. Xdrive'ın ( Anka dışı) aynı zamanda ben açıkçası ergonomik olduğunu düşünmüyorum, en azından benim anatomime göre, çok dar bir sırt süngerine sahip, benim sırtım geniş olduğu için sırt ve kollarım o sert köşelerine vuruyordu. Anka'nın fiyatına baktım, 11K değer mi bilemedim.
Aynı bütçelerde bunlar varken Xdrive'ın albenisi yok bence.

Titan

Titan kullanmaya başladım 2 gündür, eski koltuğum Seduna Thunder Pro Fabric'den sonra ilaç gibi geldi. Ezbere bilgileri sıralamayınız, her insanın anatomisi farklı.

Neyi kötüydü dostum? Eğer sandalyede gollum gibi oturmuyorsan gayet rahat olmalı fiyatına göre. Gönül isterdi ki herman miller önerelim ama konu sahibinin belli ki bütçesi yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı