Hawk vs xDrive

Bütçe
15000

yagizeppz

Centipat
Daha fazla  
Oyuncu koltuğum xDrive Akdeniz modeliydi ve ne memnundum ne mutsuz. Yaklaşık 5 6 ay önce alt taraftan koltuk kırıldı. Şimdi yeni koltuk alabilecek maddi durumum var. 15 k civarında bütçem var ve ne alsam diye düşünüyorum. Yayıncıların Hawk kullanması, XDrive'ın bu konuda adının unutulması, Hawk kullanıcılarının tepkileri beni hawka itmeye başladı. xDrive atak ile Hawk Future ya da future Pro arasında kaldım. Ne önerirsiniz yâda performans açısından farkındalıklarınız neler?

Bende yılbaşında almıştım xDrive Toryum modelini bu koltuklar tamamen fasa fiso normal bir ofis koltuğu bunlardan daha çok daha iyi bende ki hala sağlam bir daha alırsam asla böyle bir şey almam.

1-1.5 senedir Hawk Fab V4 koltuğu kullanıyorum. Benimkinin de alt kısmındaki metal parça kırıldı, kendileriyle iletişime geçtiğimde hemen yenisini gönderdiler şimdilik onu yedek tutuyorum tamamen kırılırsa değiştireceğim. Müşteri memnuniyeti açısından oldukça iyi bir firma. Koltukların genel kalitesi de oldukça iyi sayılabilir. Ayrıca eğer koltuğunuzdan memnunsanız birçok pazaryerinden kırılan alt kısmı satın alıp değiştirebilirsiniz. Direkt yeni koltuk almak zorunda kalmazsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı