HaxBall'da drop oluyor ve sistem donuyor

erayisteya

Decapat
Yer
Adana / Çukurova
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel Pentium G620 2.6 GHz nVidia GeForce 210 4 GB Ram
Arkadaşlar merhaba, HaxBall oynarken ufak tefek droplar giriyor ve aniden bütün oyun donuyor, sonrasında sistemde donuyor ve yeniden başlatmadan hiçbir şekilde düzelmiyor. Bunun problemi ne olabilir? Denediğim yöntemler:
Dark Reader kapamak.
HaxBall eklentisini kapatmak (All in One tool)
HaxBall'ın uygulamasından oynamayı denemek.
Arka plan uygulamalarını kapatıp oyuna girmek.
Sizce sorun ne olabilir? Ayrıca sadece shelby isimli odadayken yaşıyorum bu problemi.

FPS kaç oynuyorsunuz sabit FPS mi yoksa değişken gösteriyor mu?

Monitör overclocklu oynuyorum, 74 FPS sabit oluyor genelde. Bazen 73-75 görüyor. Monitör overclock'u kaldırıp denedim yine aynı sorunları yaşıyorum.

Monitör overclocklu oynuyorum, 74 FPS sabit oluyor genelde. Bazen 73-75 görüyor. Monitör Overclock'u kaldırıp denedim yine aynı sorunları yaşıyorum.

Eğer FPS yükseltme komutu kullanıyorsan ( -disable-frame-rate-limit) bunu kapatman gerek böyle yapınca oyun çöküyor. Ayrıca tarayıcı ayarlarından donanım hızlandırıcı açıksa kapatın veya kapalıysa açıp tekrar dene.

FPS yükseltme komutu kullanmıyorum, donanım hızlandırıcısı kapatmayı bulamadım hocam, bir açıklayabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…