Hay day'den bilgi çaldırmak olağan mı?

AlexaBliss

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, Bu yazdığım konu sizin forum hayatınız boyuna gördüğünüz en saçma konu olabilir ama eski konularıma bakarsanız nasıl bir paranoyak olduğumu görebilirsiniz. Bugün nostalji olsun diye hay day indirdim. Bildiğiniz gibi oyunda gazeteye tıklayıp başkalarının pazara koyduğu eşyalara bakabiliyorsunuz. Ben de bugün ucuzdan alıp pahalıya satıp köyümü yenileştirmeye başladım. Ucuz satan birini gördüm. Ondan aldım. oyundaki adı y151271 di. Daha sonradan başka ucuza satan birini gördüm. Onu alamadım ama onun da adı y151230 du. Acaba bu kişi pazardan ucuz mal ayağına milletin bilgilerini çalıyor olabilir mi? Ya da oyunun botu mudur?

Oyun botudur. Supercell oyunları genelde güvenliklidir.

Oyun botudur. Supercell oyunları genelde güvenliklidir.

Böyle bir şey neredeyse (%99) imkansız. Oyun içerisindeki pazardan başka bir kullanıcının ürününü alman, karşı tarafa bilgini aktarmaz. Oyunun, bilgi aktarmayacağı gibi böyle bir sızma kodu da yazılamaz. Bu hesapların satılmak için oluşturulma ihtimali çok yüksek. Adlarının sırayla olması da barkod numarası gibi düşünülebilir.

Arkadaşlar selam, Bu yazdığım konu sizin forum hayatınız boyuna gördüğünüz en saçma konu olabilir ama eski konularıma bakarsanız nasıl bir paranoyak olduğumu görebilirsiniz. Bugün nostalji olsun diye hay day indirdim. Bildiğiniz gibi oyunda gazeteye tıklayıp başkalarının pazara koyduğu eşyalara bakabiliyorsunuz. Ben de bugün ucuzdan alıp pahalıya satıp köyümü yenileştirmeye başladım. Ucuz satan birini gördüm. Ondan aldım. oyundaki adı y151271 di. Daha sonradan başka ucuza satan birini gördüm. Onu alamadım ama onun da adı y151230 du. Acaba bu kişi pazardan ucuz mal ayağına milletin bilgilerini çalıyor olabilir mi? Ya da oyunun botu mudur?
Siz nasıl İnternette dollanıyorsunuz bütün siteler ip ve konumunuzu biliyor TOR Browser dışı girmemeniz lazım internette.

Hocam sizden daha paranoyağım benim konularımdan bazılarını görmüşsünüzdür zaten :D. Oyun içinden yaptığınız bir alımla bilgilerinizin çalınacağını düşünmüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı