Shyquick
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz.
Arkadaşlar çok garip ya. Tam diyorum ki ulan yaz tatili geliyor aşırı seviniyorum. Çok mutluyum ama bir yazılar başladı bugün. İlk sınavdan batırdım. Ya tam mutlu olacağım diyorum kendimi hep bataklığın dibine giriyorum. Kesin bütün sınavlarım berbat bitecek. Babamın beklentilerini suya düşüreceğim.
Çok kötü olacak çok üzüleceğim. Şu an tatil geliyor diye sevineceğime tam aksine bütün hevesim bitti. Hayattan bıktım. Ders notlarım kötü. 9.sınıfım ve lise hayatımda bitti galiba. Bu düşük puanlarla toplarlasam bile lise diplomam hayal ettiğim üst mesleklere yönelemeyeceğim.
Gerçekten delireceğim diye çok korkuyorum. Davranışlarımda normal değil. Aileme ne diyeceğim
Çok kötü olacak çok üzüleceğim. Şu an tatil geliyor diye sevineceğime tam aksine bütün hevesim bitti. Hayattan bıktım. Ders notlarım kötü. 9.sınıfım ve lise hayatımda bitti galiba. Bu düşük puanlarla toplarlasam bile lise diplomam hayal ettiğim üst mesleklere yönelemeyeceğim.
Gerçekten delireceğim diye çok korkuyorum. Davranışlarımda normal değil. Aileme ne diyeceğim
Son düzenleme: