Hayal kırıklığı ve endişelerle dolu bir başlangıç

Shyquick

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz.
Arkadaşlar çok garip ya. Tam diyorum ki ulan yaz tatili geliyor aşırı seviniyorum. Çok mutluyum ama bir yazılar başladı bugün. İlk sınavdan batırdım. Ya tam mutlu olacağım diyorum kendimi hep bataklığın dibine giriyorum. Kesin bütün sınavlarım berbat bitecek. Babamın beklentilerini suya düşüreceğim.

Çok kötü olacak çok üzüleceğim. Şu an tatil geliyor diye sevineceğime tam aksine bütün hevesim bitti. Hayattan bıktım. Ders notlarım kötü. 9.sınıfım ve lise hayatımda bitti galiba. Bu düşük puanlarla toplarlasam bile lise diplomam hayal ettiğim üst mesleklere yönelemeyeceğim. :(

Gerçekten delireceğim diye çok korkuyorum. Davranışlarımda normal değil. Aileme ne diyeceğim :(

Son düzenleme:
Arkadaşlar çok garip ya. Tam diyorum ki ulan yaz tatili geliyor aşırı seviniyorum. Çok mutluyum ama bir yazılar başladı bugün. İlk sınavdan batırdım. Ya tam mutlu olacağım diyorum kendimi hep bataklığın dibine giriyorum. Kesin bütün sınavlarım berbat bitecek. Babamın beklentilerini suya düşüreceğim.

Çok kötü olacak çok üzüleceğim. Şu an tatil geliyor diye sevineceğime tam aksine bütün hevesim bitti. Hayattan bıktım. Ders notlarım kötü. 9.sınıfım ve lise hayatımda bitti galiba. Bu düşük puanlarla toplarlasam bile lise diplomam hayal ettiğim üst mesleklere yönelemeyeceğim. :(

Gerçekten delireceğim diye çok korkuyorum. Davranışlarımda normal değil. Aileme ne diyeceğim :(
Daha 9. sınıfsın lise tarzına adapte olamaman çok normal. Yapamam gözüyle bakma elinden gelenin en iyisini yapmaya çalış ve hangi alana ilgin olduğunu bulmaya bak. Matematiğim kötü diye üzülürsün ama ilerde sözel dersleri çok iyi yaparsın mesela.

Daha 9. sınıfsın lise tarzına adapte olamaman çok normal. Yapamam gözüyle bakma elinden gelenin en iyisini yapmaya çalış.

Hocam gerçekten kendimi öl*ürmek istiyorum. Hadi ben çok takmam derim ki 10.sınıfta sıfırdan hayat kuracağım kendime ancak babama ne diyeceğim? Babam hem kızacak/hem üzülecek. Aslında babam kızmazda üzülür.

Hocam gerçekten kendimi öl*ürmek istiyorum. Hadi ben çok takmam derim ki 10.sınıfta sıfırdan hayat kuracağım kendime ancak babama ne diyeceğim? Babam hem kızacak/hem üzülecek. Aslında babam kızmazda üzülür.
9. Sınıf notların yüzünden mi canına kıymayı düşünüyorsun? Saçmalama. Daha önünde uzun bir yol var dediğim gibi ilgi alanlarını bulmaya çalış tek bir hayat tipine odaklanacaksın diye bir şey yok.

9. sınıf notların yüzünden mi canına kıymayı düşünüyorsun? Saçmalama. Daha önünde uzun bir yol var dediğim gibi ilgi alanlarını bulmaya çalış tek bir hayat tipine odaklanacaksın diye bir şey yok.

Hocam babama ne diyeceğim? Hafif kızar ama daha çok üzülecek. Bende onun üzülmesini istemiyorum. Yani böyle bir öğrenci değildim ne oldu bana anlamadım bende.

Babanın dünyasının başına yıkılacağını sanmıyorum. 10. Sınıfa geçtiğinde babanı mutlu etmeye bak yeter. Bu arada ortalaman kaç?
Hocam 77 sanırsam. Sınavlarımız bugün başladı. 3.cilerle 77 olur muhtemelen.

Hocam 77 sanırsam. Sınavlarımız bugün başladı. 3.cilerle 77 olur muhtemelen.

77 kafana taktığın kadar düşük bir ortalama değil ama sen yine de önündeki yıllarda bunu arttırmaya bak çünkü üniversite sınavında 4 senenin ortalaması alınıyor ve sınav sonucuna ekleniyor. Baba konusuna gelecek olursak babanın yolun başındayken pes ettiğini görmesini mi istersin yoksa 77 geldi hayat bitti demeni mi? Bu kararı doğru verirsen gelecekte bir sorunun kalacağını düşünmüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı