Hayali Sistem Konusu Açanlara İp Ban Atılsın!

• Konuyu başlatan Simo Hayha
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 1.705
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
S

Simo Hayha

Ziyaretçi
Ya bu nedir artık öneri yaparken bile tereddüte kaçıyoruz. Acaba bu da mı...:mad:
Yani 2-3 ay ip ban atın gitsin. Akılları başlarına gelsin. Siz ban atıyorsunuz, o bir daha farklı üyelikle konu açıyor. Bu da engellenir. Ne siz uğraşın, ne biz.

Kardeşim haklısın da yöneticiler ne yapsın belki daha sonra gerçekten sistem toplamak için konu açacaklar ? Adamlar yüzsüz yapacak birşey yok.

Yanlış hatırlamıyorsam bir önceki konunuzda da 3000-TL lik sisteme AMD işlemci öneren ceza alsın diyordunuz. Yarın başka birisi de siteye sürekli direktiflerde bulunan ceza alsın diye konu açar ve bunun sonu gelmez. Biz üyelerin görevi yardımcı olabileceğimiz konulara sabırla cevap vermek olmalıdır. Diğer konuları zaten moderatörler bizim için düşünüyordur düşünecektir.

Bu hayali sistem olayı nedir?
Ben bunun yüzünden ban yemiştim ama ÖM sitede kaplı olduğundan kimseye soramadım. Gereksiz soru diye de tekrar ban yerim diye korktum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence de artık bunun bir sonu gelmeli. Adam GTX970'li sistem toplama konusu açıyor ama o parçaları alıyor mu ? Hayır.

Hayali sistem: Almayacağı bir sistemi bize toplatmak. Zamanımızı gereksiz yere harcatıyorlar.

Adamın sistemi alacağı yok, mesela 3000 TL'ye sistem önerisi diye konu açıp egosunu tatmin etmesi ve bizim zamanımı alıp en azından benim sevmediğim kişilerdir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ancak alıp alınmadğını nasıl biliyorlar belki adam aldı bir daha siteye girmedi ? Benim toplattığım sistemi 1 aya kadar alacağım. Para biriktiriyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı