Hayalinizdeki araba nedir?

• Konuyu başlatan T21
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 218
  • Görüntüleme 19.296
Drift Spec arabaları pek sevmiyorum desem yeridir. Ama drifti severim. 4x4 land rover freelander V6 ile çamurda bayağı yanlamışlığım vardır. (trafiğe kapalı alanda tabii ki de.) Süspansiyon kulesine açı kiti takıp arkaya kamberi verip yanlamak güzel olurdu ama.

Hocam tamamen FD tarzı değil zaten sadece diferansiyeli kaynaklama, el freni bir de coil.

1644154408805.png

1644154598522.png

Valla karar veremiyorum ya bu ikisi arasında çok güzeller.

1644154913775.png

Razor un popişine tekme atıcakken bize tuzak kurup arabamızı alan ve sonrasındada geri kazandığımız bir araba Bu Vinly siz Olmaz sa olmaz BMW M3 ( Sanırsam ya GTR ya da E46'dı ama unuttum bea)

Eki Görüntüle 1297410

Razor un popişine tekme atıcakken bize tuzak kurup arabamızı alan ve sonrasındada geri kazandığımız bir araba Bu Vinly siz Olmaz sa olmaz BMW M3 ( Sanırsam ya GTR ya da E46'dı ama unuttum bea)
M3 E46 GTR bu hocam.
Eki Görüntüle 1297410

Ama bu livery bi benim mi hoşuma gitmiyor yav, aynısı Hızlı ve Öfkelideki turuncu Supra içinde geçerli o da güzel değil bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı