Hayalinizdeki Arabanın Hikayesi

Han Lue

Decapat
Katılım
2 Haziran 2020
Mesajlar
176
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkesin hayalini kurduğu bir araba illa ki vardır ama bu arabaların bir hikayesi de illaki vardır, durduk yere en sevdiğiniz araba olmaz herhalde :) Mesela benim en sevdiğim araba W211 kasa E serisi. Hikayesi de şöyle:


Mahallede arkadaşlarla dolaşırken uzakta park etmiş bir Mercedes gördüm. simsiyahtı zaten en sevdiğim araba olduğu için az çok çıkarmıştım ama detayları görünce AMG olduğu anlaşılıyordu yanından geçerken arkasına doğru baktım E63 AMG yazıyor. Doğal olarak garipsedim sokaklarımızda 6.3'lük araba görmeye alışık değiliz :D
Mahalleden bir abinin akrabasıymış meğerse, yani arabaya binme şansım bile olabilirdi. Arabaya hayran olmamak elde değil gürül gürül egzoz sesi mahalleyi inletiyordu.
Ben binme fırsatı kollarken 3 gün geçti 1 hafta geçti ve bizimkinin yanına kardeşleri gelmiş. Hepsi D plaka. Biri 400+hp Golf 7R 2.0 simsiyah, biri S63 AMG simsiyah. Adamlar mahalleye araba gösterdiler 2 sene boyunca. Hatta sadece 1 gün gördüğüme çok pişman olduğum bir araç da vardı. Arkadaşla mahalle arasında serin bir yerde otururken gürül gürül bir motor çalıştırma sesi geldi. Ama nasıl bir ses yer hafif titriyor desem inanmazsınız. O kadar yüksek sesti ki dayanamayıp ses doğru gittim. Köşeyi dönünce ne göreyim G65 AMG :D. Ama kedi göz hariç hepsi gitti Almanya'ya. Benimkiyle 2 sene baş başa kaldık. Binme hevesi de gitti ama sesini duyunca gelen heyecan hiç gitmedi. Sahibi Almanya'ya gidip sattı ve son kasa Station E serisi ile geldi. Jilet gibi ama insan 2 sene her gün baktığı arabayı arıyor ister istemez. Allah herkese istediği arabayı nasip etsin ne diyelim.
 

Dosya Ekleri

  • w211t.jpg
    w211t.jpg
    112,1 KB · Görüntüleme: 72
  • w211tt.jpg
    w211tt.jpg
    66,2 KB · Görüntüleme: 68
Valla ben doyamadim eski arabama, o yuzden daha yeni ve guclu bir modelini almak istiyorum cunku kucuklugumden bu yana muscle car'lara bayilirim. Mustang o yuzden en sevdigim muscle car.
 

Geri
Yukarı