Hayalinizdeki GTA 6

Gta serisinde en beğendiğim, en etkileyici seri 4'dü. Sebebi gerçekten filmlik bir senaryo'ya sahip olması ve etkileşimler,karakterler gayet özgündü. Gta 5'de ise tamamiyle online ağırlıklı, çakma senaryolu ve işleyişi oldukça sıkıcı yapılmış bir oyundu. Harita büyüktü ama içerik olarak kullanışlı değildi. Yani bir gta 4 kadar büyük caddesi yoktu. Şehir yapılanması oldukça küçüktü.

Yeni oyundan beklentim, Tek ana karakter, daha iyi fizikler ve dövüş kombinasyonlarının daha gelişmiş olması. Zaten tek ana karakter olunca senaryo daha iyi olucaktır.

gta san andreas gibi bir hikaye en azından gta 4 gibi ,gta 4 teki gibi fizik güzel bir grafik ve özgürlük olsa yeter böyle istediğimiz herşeyi yapabilmemiz gerek san andreas gibi.

GTA 5'i sık sık oynamama rağmen 2 hafta sürmedi bitmesi. Tek istediğim uzun süre bitmemesi

Oyundaki bütün binalara giriş yapılabilecekmiş.
Açık dünya konusunda kesinlikle daha iyi bir şey geleceği kesin ama hikaye biraz retro olursa fena olmaz.
GTA San Andreas oyununda bu vardı ama sanırım kendini çok fazla tekrar eden bir görev dizaynı varmış. Umarım GTA 6 da bu daha da detaylandırılır.
Yorumunuzun altına imzamı atıyorum. Hikaye konusunda kimse GTA 4'ün eline su dökemez.

CJ dönmeli. Bizde CJ'în ayak işlerini yapan bir adamı falan oluruz.

Deniz yolu ile ulaşabileceğimiz bir harita da olmalı

Kısaca sıkılmadan oynayabileceğimiz kocaman ve içi dolu bir harita.
Oyunda avcılık olursa bunları satıp para kazanacağımız bir sistem de yapabilirler.
Bence gerçek hayatta ne yapıyorsak bunların keyif verecek kısımları GTA 6 ya yansıtılmalı. Seçimlerimizin diğer karakterlerle olacak ilişkilerimizi etkilemesi, ya da gerçek hayatımızda yaşadığımız bazı sorunları yaşamamız gibi.
Resmi olarak Türkçe dil desteği olsa çok güzel olurdu; çünkü artık orijinal oyun kullanımı ülkemizde eskisine göre baya arttığını düşünüyorum.
Alt yazıya bile razıyız. İngilizcesi zayıf olanların gözü gönüllü çevirmen gruplarının üzerinde oluyor. Ki çevirmenlerin böyle bir oyunu çevirmesi aylar sürebiliyor.

Bence oyundaki sınırların bir önemi yok çünkü günümüz teklonojisi bazı şeylere elverrişli değil. Hem unutmayalım gta sa ya da nfs most wanted da her binaya haritada görünen her yere gidemiyorduk (most wanted )giremiyorduk açık dünyası kısıtlıydı online yoktu bile ama çoğu kişi için efsaneydi.

Tek istediğim şu.
GTA 4 fizikleri + GTA 5 grafiklerinin üstü yani RDR2 gibi grafikleri + GTA SA gibi hikayesi + GTA Vice City canlılığı renkliliği.
Ama çok hayalim yok artık... Zaten alamayacağım fanı olduğum The Last of Us part 2'yi bile alamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…