Hayalinizdeki güçlü bilgisayarı kaç yaşınızda elde ettiniz?

Teru Mikami

Hectopat
Daha fazla  
19 Yaşında mezuna kalan bir işsiz olarak önümüzdeki tercih dönemini bekliyorum. Sağlık M. Lisesi mezunuyum ve boşlukta para kazanmak amaçlı gezdiğim birçok yerde iş olmadığını farkettim. Amacım Ağustos'a kadar boş olduğum 6 ayın 4 ayında istediğim sistemi bir araya getirecek parayı biriktirmekti. Bu benim ilk iş başvurusu deneyimimdi. Fazla mı aceleci davranıyorum? Siz istediğiniz bilgisayarı kaç yaşınızda elde ettiniz? Doomer modundayım biraz moral iyi olabilir. Seni bir gün elime alacağım RTX2070. Veya yenisi çıkana dek...

Son düzenleme:
Tamda istediğim olmadı ama 2016'dan beri topluyorum yeni bitirebildim. Kısaca İ7 6700, H110m anakart, RX 580 Strix ekran kartı. Asıl hayalim İ7 9700K, RTX 2070S Strix ve Z390 Strix bir anakart. Bu arada yaşım 17, lise 3. sınıf öğrencisiyim.

Hangi işte çalışmıştın?

Yeni mezun sonrasında iyi bir işe başlayıp 3. ayın sonunda imzamdaki tüm sistemi toplamıştım, o zamana kadar Intel Core2 Duo E7300 işlemciyle, Palit GT430 ekran kartıyla yetiniyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…