Hayalinizdeki meslek nedir?

Sana katılıyorum.

Herkes ''Hayalinizdeki'' kelimesine takılmış ama clickbait içindi o. Konunun albenisi olsun diye. Yoksa benim de çoğu kişinin de hayallediği bir meslek olduğunu düşünmüyorum.

Dediğim gibi para için. Yaşayabilmek için. Yoksa umurumda olmaz. Kölelikten başka bir şey değil.

Diş hekimliği.
Bu fakültenin çok ağır bedelleri var benden söylemesi. Malzemelerin pahalı olmasının yanı sıra gençliğinizin ve akıl sağlığınızın her geçen sene daha da yok olduğuna tanıklık edeceksiniz.

Hayalinizde olmayanı da yazabilirsiniz. Sanırım hedefiniz oluyor bu. Bilmiyorum. Şahsen ben ileride rahat edeceğim meslekleri düşünüyorum, maddi anlamda da kendime yetebileceğim. Aile hekimliği diyorum, sanırım.
Futbolcu.

Sivil Havacılık Kabin Memurluğu / Komando Uzman Çavuş. Hangisine denk gelirsek artık.

Rehber öğretmenlik. İnsanların derdini dinlemeyi ve onlara psikolojik yardım yapmayı severim. Tabi sadece mesleğimin bu olmadığının farkındayım.

Astronotluk. Uzaya gitmeyi, oranın atmosferini görmeyi çok isterdim fakat günümüzde olacak iş değil. Belki 1 veya 2 asır sonra teknoloji tamamen gelişince tüm insanlar gitmeye başlar diye düşünüyorum.
O devire denk gelmeyi isterdim açıkçası :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…