Hayallerdeki PC

Kardeşim bazı şeylerine katılıyorum.
Ama şunuda unutmayalım ki bu cemaat denen laneti başımıza bela eden se bu hükümet.
Sayelerinde başımıza gelmeyen nusubet kalmadi.
Hâlâ da her şey yırtıp alakası olmayan insanları fetoculuk la suçluyorlar ama kendileri kralı.

Konuşacak çok şey var, ama konuşmamayı tercih ediyorum. Sosyal medyadayız malum, uğraşmayalım sonra

Kardeşler troll yaptık sadece neden her konu siyasete kayıyor. Pc'nin değeri 8000$ küsür. Yani uçuk bi miktar. Tamam yurt dışında ulaşmak daha kolay olabilir ama ümitsizliğe kapılmamak lazım. Nasip kısmet. Ben bu dünyaya rahat yaşamaya gelmedik diye düşünüyorum o yüzden mutluyum elhamdülillah. Size de öneririm. Pc'ye gelince yeni projelerim var siz de yapsanız atsanız ya.
Konuyu açan arkadaşın hayali, ülke ekonomisine kurban gitmiş ☹
Allaha şükür orta seviyenin üstünde PC'ye sahibiz ya. O kadar da kötü değil.
Hacı %30luk IPC farkı işlemciler açısından çok kritik bir farktır.

Eki Görüntüle 390882
9900K bir efsane ya. Bayağı iyi performans veriyor 1080P'de 2080'i besliyor daha ne yapsın.

7 kere koca koca ATX formatından sonra şöyle bir ufaklığa ihtiyacım var. Bilin bakalım ne eksik ?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben 3000 serisini bekliyorum. Çıkınca alacak ilk kişilerden olacağım.

Efsane değil mi ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…