Kral neyi arıyorsunuz gezerken? Fakir olduğumdan mı insanlara inancım azaldığından mı hiç gezesim yok negatiflerden kaçamıyorum. Az biraz huzurum olsun herhangi bir denizin kenarı veya herhangibir agacın altı bana yeter. Bunun Fransa'da olması ne gibi bir şeyi değiştiriyor mesela? anlamak için soruyorum.
Kral neyi arıyorsunuz gezerken? Fakir olduğumdan mı insanlara inancım azaldığından mı hiç gezesim yok negatiflerden kaçamıyorum. Az biraz huzurum olsun herhangi bir denizin kenarı veya herhangi bir agacın altı bana yeter. Bunun Fransa'da olması ne gibi bir şeyi değiştiriyor mesela? Anlamak için soruyorum.
Hocam bunu istememin birkaç sebebi var şöyle açıklayayım. Paris de eyfel kulesini görmek, mısır da deveye binmek, dubai de uçaktan atlamak venedik de kano da gezmek, Tokyo da rağmen yemek, Los Angeles de eminem konseri gibi gibi şeyler yapmak istiyorum. Günlerimiz çok kısıtlı eğer ölmezsem ve yaşlanırsam gençliğime baktığımda dünyaya bir kere geldik ve bunu en iyi şekilde geçirdim. Aklım arkada kalmadı zamanında beni mutlu eden hayallerimi gerçekleştirdim ve mutlu bir şekilde ölebilirim…