Hayalleriniz nedir?

@372121 kral bilmiyorum yaşın kaç. Yemişim 500 yıllık demirden çirkin eyfel kulesini (bence). He Paris'i yukarıdan görmek ister miydim? İsterdim. He bunun için 2 yıllık arttırdığım parayı verir miyim? Meh. Venedikte kanoyla gezeceme gider Rize'de rafting yaparım. Mısınrda deveye bineceme yakınlardaki bir at çifliğinde ata binerim. Çok kaliteli BMW alıp borcun içinde yüzeceme bütceme göre bir şey alır 3 gün tatil yapacaksam 20 gün tatil yaparım misal. Yani ekonomi ister istemez şekillendiriyor hayatını ama bundan en güzelini çıkarcak gene sensin. Ama seni tenzih ederim, darlanıp ben niye yurt dışına çıkamıyorum diyen bu nufusun %30'nu dövesim geliyor ne kadar zor bir şey olduğunu bilmeden mızmızlanmaları.

137 yaşındaymış eyfel kulesi hepten gözümden düştü :D.

Hayallerimdeki resimleri ve animasyonları (yine resim oluyor) gerçeğe dökebilmek. Kısacası resim çizebilmek.

Bir an önce bu fani, gereksiz, zevk ve sefa dolu bomboş dünyadan kurtulup sonsuz kurtuluş olan ebedi ahiret yurdunda cenneti hak etmek, Allah'ın rızasını istiyorum.

Hayalleriniz nedir? Bu konuyu nasıl 5 kelimede yazabilirim bilmiyorum.
Ekonomik bağımsızlık. aylık 7-10 k dolar gelir. Zevk amaçlı garajda yatan Honda Civic ies, BMW E30, Merso w124 ve E36. Binek araç olarak Volvo s90. Müstakil güzel bir ev. Çoğu maddi şeylere kurulu diğer şeyleri buraya yazmak istemedim .d

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı