Hayat artık hiç zevk vermiyor

Wopsle

Hectopat
Daha fazla  
Bir ay kadar önce hiç arkadaşım yok diye bir konu açmıştım. Sağ olsun çok yardımcı olmuştunuz. O yüzden bir şeyler daha danışmak istiyorum. Çünkü son zamanlarda moralim çok bozuk. Konu başlığında gördüğünüz gibi. Artık hiçbir şey yapasım yok. Yani yataktan çıkmak değil de mesela bir film açmak bile artık çok zahmetli geliyor. Yaz tatilindeyiz yine de hiçbir şey yapasım yok. İlkokuldan vs. eskiden konuştuğum birkaç arkadaşım dışarıya çağırıyor. Ama onlarla da çıkmak istemiyorum. Dün 1 aydır konuştuğum bir kızla dışarıya çıktım. Yani son 6 ayda yaptığım en eğlenceli şeydi. Şimdi kızı anlatmayacağım. Olay o değil. Sadece artık oyun oynamanın, film izlemenin, gezmenin ve kitap okumanın hiç eğlendirmediğini fark ettim. Sadece öneri istiyorum. Bir ara kendi canıma kastetmeyi bile düşündüm. (yargılamayın. Ergen triplerine giriyor da demeyin. Bunları söyleyecekseniz konudan çıkın. Ne yaşadığımı bilemeyeceğiniz gibi beni yargılamak da size düşmüyor. Ben sadece ciddi anlamda önem veren abilerim ablalarımdan yardım almak istiyorum.) Şu an çok çıkmazdayım. Kendimi çok daralmış hissediyorum. Tüm gün yaptığım tek şey şarkı dinleyip yolu izlemek. Cidden mutlu insanları kıskanıyorum. Kimseyle de duygularımı paylaşamıyorum. (bilenleriniz vardır. Erkekler pek duygularından bahsetmezler. Direk alaya vururlar. Eski arkadaşlarımla arada görüştüğüm zaman da hiçbir zaman bunları konuşmama müsaade etmiyorlar.) Şimdiden bu değerli görüşleriniz ve tavsiyeleriniz için çok içten bir şekilde teşekkür ederim. Tekrar dediğim gibi bana hiçbir şey katmayacak ve sadece laf edecek olanlar düşüncelerini kendisine saklasın. (16 yaşındayım. Belirtmeyi unutmuşum.)

Aynı sen gibiyim yaşım 16 bütün gün müzik dinliyorum çatı katında serin havada manzaraya bakıyorum çok düşünüyorum 1 hafta önce işten çıkarıldim cebimde 5 kuruş yok aile var sağ olsun ama ileride ne yapacağım onu düşünüyorum okul da iyi değil sosyal ilişkilerde öyle 1-2 tane yakın arkadaşım var ama bir şey yapmıyoruz dolaşıp sigara içip eve dönüyoruz hayat çok karman çorman aşırı düşünüyorum bu yüzden akıl sağlığım pek iyi değil biraz uzun yazdım bende fakat aynı sizin gibi bende öyleyim Discord vs varsa konuşabiliriz isterseniz.

Git spor salonuna yazıl. Antrenmanını ağırdan alarak yap ve eve gelince soğuk bir duş alıp uyu.
İstiyorum hocam. Civardaki Spor salonları berbat. Macfit yazılacağım. Bayramın bitmesini bekliyorum.

Sigara içmek hiç benlik değil. Sizi yargılamıyorum. Tabi ki içebilirsiniz. Zaten şu durumda başka yapacak bir aktivite de yok.

Eskiden gittiğim yerin kokusu rengi olurdu. Bu iki şeyi hissettiğimde kıpır kıpır mutlu olurdum. Şimdi ikisini de hissedemiyorum. Büyüdükçe artık zevk aldığımız şeyler monotonlaştı sıkıcı hale büründü. İnsanların genel bir sorunu bu. Tavsiye olarak kendin de belirtmiş olduğun gibi kız arkadaşınla takılabilirsin çünkü zevk alıyorsun bunu hep almak istemez misin ?

Arkadaşla ayni zaten başka yapacak bir şey yok sigara kola içip dönüyoruz eve çünkü yapacak bir şeyimiz yok paramız yok ve daha önemlisi zevk yok.

Belirttim zaten efendim. 16

Arkadaşla ayni zaten başka yapacak bir şey yok sigara kola içip dönüyoruz eve çünkü yapacak bir şeyimiz yok paramız yok ve daha önemlisi zevk yok.
Şu sıralar bazı sağlık sorunları yaşıyorum hocam. Diş yüzünden vs. bir de bir kaç şey. Ağrılarım oluyor. Sinirleniyorum doğal olarak. İnsanları kırmak istemediğim için de kimseyle konuşmuyorum. Bu sefer yine beni suçlu buluyorlar. Sadece onları üzmek istemiyorum. Böyle yapa yapa kendimi iyice dışladım çevremden.

Canım sıkıldıkça mekaniği çözdüğüm web üstünden oynan bir drift oyunu var oynayıp duruyorum.

AE86 mevcut haliyle Takumi Fujiwara gibi arkaya bir Eurobeat atıyorum sonrası kolay. Bedava eğlence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…