Bahabusa Hectopat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 524 Çözümler 3 24 Aralık 2021 #51 Hayat boş, Pompala coş.
Otomatik Mandalina Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 1.987 Çözümler 3 24 Aralık 2021 #52 JMSae dedi: Kendinizi bir takım olaylardan sonra bir dağa çıkmaya zorunlu hissettiniz ve o dağa kendinizi zorlayarak çıkarken dağın yamacında sizin beden boyutunuzla birebir uyumlu, dağa daha kolay çıkmanızı sağlayacak ekipmanlar olarak mı görüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Burada ne demek istediniz anlayamadım?
JMSae dedi: Kendinizi bir takım olaylardan sonra bir dağa çıkmaya zorunlu hissettiniz ve o dağa kendinizi zorlayarak çıkarken dağın yamacında sizin beden boyutunuzla birebir uyumlu, dağa daha kolay çıkmanızı sağlayacak ekipmanlar olarak mı görüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Burada ne demek istediniz anlayamadım?
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 24 Aralık 2021 #53 Anunswin dedi: Hocam böyle bir dünya da iyi bir felsefe ama cidden bu amaçlar sizin mutlu bir şekilde ayakta durmanıza yarıyor mu? Genişletmek için tıkla... Yarıyor. Sadece bazen çok önemsediğim kişiler için "Kendin için yaşa" kısmını biraz askıya alabiliyorum.
Anunswin dedi: Hocam böyle bir dünya da iyi bir felsefe ama cidden bu amaçlar sizin mutlu bir şekilde ayakta durmanıza yarıyor mu? Genişletmek için tıkla... Yarıyor. Sadece bazen çok önemsediğim kişiler için "Kendin için yaşa" kısmını biraz askıya alabiliyorum.
yucewalden Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 2.144 Makaleler 1 Çözümler 3 24 Aralık 2021 #54 Kendini farklı gör, bir insan olarak yapabileceğinin en iyisini yapmaya çalış ve mutlu ol.
Mr.Bubbles Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 2.595 Çözümler 1 Yer Aydın 24 Aralık 2021 #55 Seni mutsuz eden ve hoşlanmadığın her şeyden uzak dur. Mecbur olsan bile uzak dur.
Bir Matmazel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 5.024 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İzmir 24 Aralık 2021 #56 JMSae dedi: Sizin beden boyutunuzla birebir uyumlu, dağa daha kolay çıkmanızı sağlayacak ekipmanlar olarak mı görüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Burada ne dediğinizi anlayamadım. Özne yok sanırım.
JMSae dedi: Sizin beden boyutunuzla birebir uyumlu, dağa daha kolay çıkmanızı sağlayacak ekipmanlar olarak mı görüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Burada ne dediğinizi anlayamadım. Özne yok sanırım.
J JMSae Decapat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 425 Çözümler 6 24 Aralık 2021 #57 Bir Matmazel dedi: Burada ne dediğinizi anlayamadım. Özne yok sanırım. Genişletmek için tıkla... Hedonist ve natüralistimi
Bir Matmazel dedi: Burada ne dediğinizi anlayamadım. Özne yok sanırım. Genişletmek için tıkla... Hedonist ve natüralistimi
TheRealKurtCobain Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 1.093 Çözümler 1 Yer Mersin 24 Aralık 2021 #58 En iyisi olmak için başarmak, başarmak için en iyisi olmak gerekir. Ayaz Tüzin
Otomatik Mandalina Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 1.987 Çözümler 3 24 Aralık 2021 #59 JMSae dedi: Hedonist ve natüralistimi Genişletmek için tıkla... Kelime anlamlarını sormuyor, senin kurduğun cümleden bir anlam çıkmadığı için anlayamadık.
JMSae dedi: Hedonist ve natüralistimi Genişletmek için tıkla... Kelime anlamlarını sormuyor, senin kurduğun cümleden bir anlam çıkmadığı için anlayamadık.
iAlp03 Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 734 Çözümler 3 24 Aralık 2021 #60 Hiçbir şeyin kesin olmadığı dışında hiçbir şey kesin değildir.