Napstablook Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2017 Mesajlar 2.256 Makaleler 1 Çözümler 17 25 Ocak 2018 #11
Dr. Sheldon C. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2017 Mesajlar 1.202 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2018 #12 Elimden geldiğince mutsuz olmamaya çalışmak. Her hareketimi mantık, hesap, kitap, akıl çerçevesinde atmak. Hayatımı mantıklı yaşamaya adadım. Küresel sermayenin oyunu olmamaya.
Elimden geldiğince mutsuz olmamaya çalışmak. Her hareketimi mantık, hesap, kitap, akıl çerçevesinde atmak. Hayatımı mantıklı yaşamaya adadım. Küresel sermayenin oyunu olmamaya.
Ichimaru Hectopat Katılım 14 Ağustos 2016 Mesajlar 423 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ocak 2018 #13 Dr. Sheldon C. dedi: Küresel sermayenin oyunu olmamaya. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey ne kadar mümkünse artık.
Dr. Sheldon C. dedi: Küresel sermayenin oyunu olmamaya. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey ne kadar mümkünse artık.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 25 Ocak 2018 #14 Dünyayı daha iyi bir yer haline getirmek.
Cursedblood Megapat Katılım 4 Ekim 2016 Mesajlar 235 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 25 Ocak 2018 #15 Dostun çok olur ama zor gününde yok olur. Benden sana bir akıl, aklın varsa tek takıl
K KralGS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2016 Mesajlar 3.984 25 Ocak 2018 #16 LoL oynamıyorum, kansere davet çıkarmıyorum. Sürprizbozan + Bu sandalyeyi görüyor musun? - Ne sandalyesi? Bu da ikinci felsefem
LoL oynamıyorum, kansere davet çıkarmıyorum. Sürprizbozan + Bu sandalyeyi görüyor musun? - Ne sandalyesi? Bu da ikinci felsefem
Cursedblood Megapat Katılım 4 Ekim 2016 Mesajlar 235 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 25 Ocak 2018 #17 Kıllı Telefon dedi: Relax olmak. Genişletmek için tıkla... Sakin olmak diye yazsak? Türkçemizin eksiği yok.
Kıllı Telefon dedi: Relax olmak. Genişletmek için tıkla... Sakin olmak diye yazsak? Türkçemizin eksiği yok.
P Perrault Hectopat Katılım 23 Ocak 2018 Mesajlar 48 25 Ocak 2018 #18 Çalış , çabala ve hedefine ulaş.
Dr. Sheldon C. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2017 Mesajlar 1.202 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2018 #19 Ichimaru dedi: Öyle bir şey ne kadar mümkünse artık. Genişletmek için tıkla... Zor ama mümkün. En azında varsa harca, yoksa harcama. Varsa evlen(ama TR şartında imkansız), yoksa evlenme. Bana göre herşey mantık, bilim. Toplumumuzun çoğunun sorunu, yoktan var etme çabası. Yahu yoksa uğraşma yaşamaya, ne çabalıyorsun.
Ichimaru dedi: Öyle bir şey ne kadar mümkünse artık. Genişletmek için tıkla... Zor ama mümkün. En azında varsa harca, yoksa harcama. Varsa evlen(ama TR şartında imkansız), yoksa evlenme. Bana göre herşey mantık, bilim. Toplumumuzun çoğunun sorunu, yoktan var etme çabası. Yahu yoksa uğraşma yaşamaya, ne çabalıyorsun.
MayonezliTavuk Megapat Katılım 29 Kasım 2016 Mesajlar 188 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2018 #20 Çalış, başarısız ol ve tekrar çalışma. Şu an tam o durumdayım.