Hayat hakkında öneri

atos

Hectopat
Katılım
19 Şubat 2018
Mesajlar
55
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba benim yaşım 14 profesyonel basketbol oynuyorum. Vücut geliştirme yapıyorum ve derslerimde iyi. Ama yaşadığım hayatı sıkıcı buluyorum ve biraz adrenalin istiyorum gelecekte. Hayatınızda sizi eğlendiren şeylerden 1-2 tanesini yazabilir misiniz? Ve hayatımda neyi yapıp yapmamam gerektiğini kendi tecrübelerinizle anlatır mısınız? Bir de hayatta bir amacım yok, nasıl bulabilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Son cümledeki sorunuza cevap: İlgi alanınızı bulmaya çalışın. Farklı farklı alanlar araştırın. İlginizi çekenler, kendi hayatınız için bir hedef/amaç olsun.
 
Hayatınızda sizi eğlendiren şeylerden 1-2 tanesini yazabilir misiniz?
Tadında bırakmak kaydıyla bilgisayar oyunu oynamak. Hikayeli oyunlar veya çok oyunculu oyunlar tamamen zevk meselesine bağlı. Ben karışık oynuyorum.

Askeri marşlar dinleyip kendimi o anın kaosunda hissetmek. Mecidiye Marşı, Yıldız Bezeli Sancak ile olaya giriş yapabilirsiniz. Ceddin Deden, Polyushka Polye ile ilerleyip Cengiz Han'a Övgü ile zirveye ulaşabilirsiniz. Komünist marşlar bir adım öndedir unutma. Daha yüzlerce marş var.

Köpek sahibi olmak ama ciddi sorumluluk ister. Evde besleyeceksen (Türkiye için ben olsam sokakta bakmam. Çalacak veya sırf havlıyor diye zehirli mama verecek yüz binlerce insan var.) her gün düzenli saatlerde tuvalete götürmek, onun sonsuz enerjisini oyun oynayıp azaltmak, mamasını suyunu hazırlamak falan ciddi mesele. Karşılığında tatlı bir tüy yumağı elde ediyorsun ve stresi inanılmaz azaltıyor.

Eğer oynayabileceğin birisi varsa bence kutu oyunları manyak eğlenceli. Dama pek sarmıyor ama Monopoly ve Satranç denilen oyunlardan inanılmaz zevk alıyorum. Müsait ortam ve arkadaş bulabilsem günde 2 saat oynardım.

Kitap okumakta var. Nasıl bir algı yerleşmişse kafamıza sanki kitap okumak eziklik gibi gözüküyor ama öyle değil. Gölgelerin Efendisi gibi sağlam bir seriyle okumaya başlarsan bağımlılık yapabilir.

Başka tavsiyelerimde var ama yapabilmek için cidden 1 günde 52 saat oyun oynayan Kore veya Japon kökenli abilerimizden olmak gerek. Asosyal bir insandan alabileceğin tavsiyeler bunlar.
 
Tadında bırakmak kaydıyla bilgisayar oyunu oynamak. Hikayeli oyunlar veya çok oyunculu oyunlar tamamen zevk meselesine bağlı. Ben karışık oynuyorum.

Askeri marşlar dinleyip kendimi o anın kaosunda hissetmek. Mecidiye marşı, yıldız bezeli sancak ile olaya giriş yapabilirsiniz. Ceddin deden, polyushka polye ile ilerleyip cengiz Han'a övgü ile zirveye ulaşabilirsiniz. Komünist marşlar bir adım öndedir unutma. Daha yüzlerce marş var.

Köpek sahibi olmak ama ciddi sorumluluk ister. Evde besleyeceksen (Türkiye için ben olsam sokakta bakmam. Çalacak veya sırf havlıyor diye zehirli mama verecek yüz binlerce insan var.) Her gün düzenli saatlerde tuvalete götürmek, onun sonsuz enerjisini oyun oynayıp azaltmak, mamasını suyunu hazırlamak falan ciddi mesele. Karşılığında tatlı bir tüy yumağı elde ediyorsun ve stresi inanılmaz azaltıyor.

Eğer oynayabileceğin birisi varsa bence kutu oyunları manyak eğlenceli. Dama pek sarmıyor ama monopoly ve satranç denilen oyunlardan inanılmaz zevk alıyorum. Müsait ortam ve arkadaş bulabilsem günde 2 saat oynardım.

Kitap okumakta var. Nasıl bir algı yerleşmişse kafamıza sanki kitap okumak eziklik gibi gözüküyor ama öyle değil. Gölgelerin efendisi gibi sağlam bir seriyle okumaya başlarsan bağımlılık yapabilir.

Başka tavsiyelerimde var ama yapabilmek için cidden 1 günde 52 saat oyun oynayan kore veya japon kökenli abilerimizden olmak gerek. Asosyal bir insandan alabileceğin tavsiyeler bunlar.

Zaten oyun bağımlısıyım evde olduğumda bilgisayar oynarım çok fazla. Köpeğim var ismi Shot kendisini çok severim oynarımda zaten. Sadece kitap okumuyorum.
 

Geri
Yukarı