Hayat hiç heyecan vermiyor

Alperen_51

Hectopat
Daha fazla  
Artık hayat hiç heyecan vermiyor. Hele hele bu sene benim için berbettı ta ocak ayında Gmail'lerim çalındı sahte mesajlar geldi. Sonra deprem. Sonra telefonun virüs bulaşması. Sonra bilgisayara virüs bulaştı. Sonra bazı hesaplar gitti. Yani artık bıktım belki de bunu buraya yazmam saçma gelebilir. Ama bilmiyorum. Sadece hayattan hiç tat alamıyorum. Ve her gün bir şey mi olacak diye şüphe ediyorum.

Aynı şeyler benim başımada geldi o kişiye mail attım dava açarim diye ama bizi böyle hallere sokan kişiler tutuklanması gerekir dava açarim zaten bende. Bu arada beni 3-5 gün mutsuz etti dediklerim uyuyamadım o şeyler yüzünden halada devam ediyor.

Yaşadığınız olumsuz deneyimler ve ardı arkası kesilmeyen sorunlar gerçekten zorlayıcı olabilir. Hayatın zorluğu ve karmaşıklığı bazen insanın moralini ve motivasyonunu ciddi şekilde etkileyebilir. Ancak hayatta olumlu ve olumsuz anlar dönüşümlüdür. Bir profesyonel ile konuşmayı düşünmek yardımcı olabilir. Duygusal sağlık önemlidir ve yardım istemek güçlü bir adımdır.

Hayatındaki her an tamamen yolunda gidecek diye bir şey yok, olur öyle olumsuzluklar.

Çözülebilecek bir sorun olsa keşke ama bilgilerim her yerde.

Aynı şeyler benim başımada geldi o kişiye mail attım dava açarim diye ama bizi böyle hallere sokan kişiler tutuklanması gerekir dava açarim zaten bende. Bu arada beni 3-5 gün mutsuz etti dediklerim uyuyamadım o şeyler yüzünden halada devam ediyor.

Hangi birini nereden bulup açacağım reis.

Artık hayat hiç heyecan vermiyor. Hele hele bu sene benim için berbettı ta ocak ayında Gmail'lerim çalındı sahte mesajlar geldi. Sonra deprem. Sonra telefonun virüs bulaşması. Sonra bilgisayara virüs bulaştı. Sonra bazı hesaplar gitti. Yani artık bıktım belki de bunu buraya yazmam saçma gelebilir. Ama bilmiyorum. Sadece hayattan hiç tat alamıyorum. Ve her gün bir şey mi olacak diye şüphe ediyorum.
Stoik düşünceye bir göz atmanı öneririm. Hayata bakış açın tamamen değişebilir, çok teşekkür edersin bana.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı