Hayat hiç heyecan vermiyor

Ders çıkarıp hayata devam etmek lazım, hayattan keyif alan birisi yaşadığı deneyimin keyif olduğunu, sıkıntının ne olduğunu biliyorsa anlar. Yani dert, tasa görmemiş yaşamamış birisi rahatlığın ne olduğunu tam olarak anlamaz-anlayamaz, deneyimlemesi lazım.

O yüzden şu anki hayatın tatsızlığı, tat almaya başladığın zaman sana aradaki farkı göstereceğinden, durumu gereğinden fazla büyütmemek lazım. Mücadaleye devam.

Sizin gibi motive veren kişiler iyi ki var. Ama her sabah kalktığımda acaba bişimi oldu korkusu beni bitiriyor.

Yok kanka ben hiçbirini bulamam ki.

Yok birlikte yapalım mı dedim sen bana yardım edersin ben dolandırıcıları falan kandırım hackerleri sonra sende yanımda ol işte tek yapılmaz bu iş en sonda onlara bir şey yaparız dava falan.

Yok birlikte yapalım mı dedim sen bana yardım edersin ben dolandırıcıları falan kandırım hackerleri sonra sende yanımda ol işte tek yapılmaz bu iş en sonda onlara bir şey yaparız dava falan.
Harika Senaryo Ama Moderatör Gelmesin Hocam?

Yok reis sağul. Ben bu saatten sonra onlarla falan uğraşmam.

Ha kanka bir de hackerla falan uğraşılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…