Hayat hiç heyecan vermiyor

Artık hayat hiç heyecan vermiyor. Hele hele bu sene benim için berbettı ta ocak ayında Gmail'lerim çalındı sahte mesajlar geldi. Sonra deprem. Sonra telefonun virüs bulaşması. Sonra bilgisayara virüs bulaştı. Sonra bazı hesaplar gitti. Yani artık bıktım belki de bunu buraya yazmam saçma gelebilir. Ama bilmiyorum. Sadece hayattan hiç tat alamıyorum. Ve her gün bir şey mi olacak diye şüphe ediyorum.

Ders çıkarıp hayata devam etmek lazım, hayattan keyif alan birisi yaşadığı deneyimin keyif olduğunu, sıkıntının ne olduğunu biliyorsa anlar. Yani dert, tasa görmemiş yaşamamış birisi rahatlığın ne olduğunu tam olarak anlamaz-anlayamaz, deneyimlemesi lazım.

O yüzden şu anki hayatın tatsızlığı, tat almaya başladığın zaman sana aradaki farkı göstereceğinden, durumu gereğinden fazla büyütmemek lazım. Mücadaleye devam.

Ders çıkarıp hayata devam etmek lazım, hayattan keyif alan birisi yaşadığı deneyimin keyif olduğunu, sıkıntının ne olduğunu biliyorsa anlar. Yani dert, tasa görmemiş yaşamamış birisi rahatlığın ne olduğunu tam olarak anlamaz-anlayamaz, deneyimlemesi lazım.

O yüzden şu anki hayatın tatsızlığı, tat almaya başladığın zaman sana aradaki farkı göstereceğinden, durumu gereğinden fazla büyütmemek lazım. Mücadaleye devam.

Sizin gibi motive veren kişiler iyi ki var. Ama her sabah kalktığımda acaba bişimi oldu korkusu beni bitiriyor.

Yok birlikte yapalım mı dedim sen bana yardım edersin ben dolandırıcıları falan kandırım hackerleri sonra sende yanımda ol işte tek yapılmaz bu iş en sonda onlara bir şey yaparız dava falan.
Harika Senaryo Ama Moderatör Gelmesin Hocam?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı