Hayat nasıl gidiyor?

Azerbaycan'da aynı berbat benzin pahalaştı ama sizin gibi uçmuyoruz yavaş-yavaş petrol ülkesiyiz ondan dolayı keçen hafta ayağımıza zaten Avrupa gelmişdi petrol istemek için İlham Aliyev redd etti.
Sizin Aliyev sanki parayı halkına koklatmıyor? Kendi yiyor.

Şu aralar aynı günleri yaşadığımı farkediyorum, her zaman yaptığım şeyleri bu gün de yapıyorum. Kalkıyorum ve saat aynı, ayağa kalkıyorum tuvalete gidiyorum işimi görüp çıkıyorum görüp çıktıktan sonra bilgisayarı çalıştırıyorum, akşama kadar bilgisayarda vakit geçiriyorum ve ardından uykum gelince kalkıyorum ve yatıyorum, gün sonlanıyor.

İşe başladım bilgisayarcının yanında çalışıyorum zevk aldığım meslek ama zor.

Almanya git illegal işlere başvur bir tane arkadaşın evinde mining yap parayı toplarsın. Ama arkadaşın öğrenirse arkadan sokarsa şaşırma.

Hocam vallahi beni birisi Almanya'ya götürse yok demem

Bilgisayarımı toplamadan önce tek ekran kartı eksikti taksitle alırım dedim 6 ay takside bağladım 2.hafta işten atıldım şuan ne yapcam bilmiyorum keşke dünyaya gelmeseydim diyorum bazen içimden.
Hocam 3 ay çalışsam ve elimdeki telefonu satsam istediğim telefonu alıyordum ama şimdi +400 TL açık var. dolar attıkça fiyat biniyo üstüne. Şimdi gurbetçi olmak vardı

Azerbaycan'da aynı berbat benzin pahalaştı ama sizin gibi uçmuyoruz yavaş-yavaş petrol ülkesiyiz ondan dolayı keçen hafta ayağımıza zaten Avrupa gelmişdi petrol istemek için İlham Aliyev redd etti.
Aliyev mi Putin mi? Benim bildiğim Azerbaycanı Moskova yönetiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…