Mr. Ahmedov
Hectopat
Az kaldı ama maalesef insanları o seviyeye getirdiler.Almanya git illegal işlere başvur bir tane arkadaşın evinde mining yap parayı toplarsın. Ama arkadaşın öğrenirsearkadan sokarsa şaşırma.
Az kaldı ama maalesef insanları o seviyeye getirdiler.Almanya git illegal işlere başvur bir tane arkadaşın evinde mining yap parayı toplarsın. Ama arkadaşın öğrenirsearkadan sokarsa şaşırma.
Sizin Aliyev sanki parayı halkına koklatmıyor? Kendi yiyor.Azerbaycan'da aynı berbat benzin pahalaştı ama sizin gibi uçmuyoruz yavaş-yavaş petrol ülkesiyiz ondan dolayı keçen hafta ayağımıza zaten Avrupa gelmişdi petrol istemek için İlham Aliyev redd etti.
Almanya git illegal işlere başvur bir tane arkadaşın evinde mining yap parayı toplarsın. Ama arkadaşın öğrenirsearkadan sokarsa şaşırma.
Hocam 3 ay çalışsam ve elimdeki telefonu satsam istediğim telefonu alıyordum ama şimdi +400 TL açık var. dolar attıkça fiyat biniyo üstüne. Şimdi gurbetçi olmak vardıBilgisayarımı toplamadan önce tek ekran kartı eksikti taksitle alırım dedim 6 ay takside bağladım 2.hafta işten atıldım şuan ne yapcam bilmiyorum keşke dünyaya gelmeseydim diyorum bazen içimden.
Aliyev mi Putin mi? Benim bildiğim Azerbaycanı Moskova yönetiyor.Azerbaycan'da aynı berbat benzin pahalaştı ama sizin gibi uçmuyoruz yavaş-yavaş petrol ülkesiyiz ondan dolayı keçen hafta ayağımıza zaten Avrupa gelmişdi petrol istemek için İlham Aliyev redd etti.
Hocam Rusyaya bağlılar gibiAliyev mi Putin mi? Benim bildiğim Azerbaycanı Moskova yönetiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.