Hayat nasıl gidiyor?

Pes etmeyi aklımdın bazen geçirmiyor değilim. Ama hiçbirşeyin otura otura başarılamadığınıda biliyorum. Ben bu hayatta şunu başardım, bu mesleği yapıyorum diyene kadar da çalışmaya devam edeceğim.
Bu işler görerek değil deneme ile olur ama dediğim gibi hayalerinizin peşinden koşmayı asla ama asla pes etmeyin.

Bu işler görerek değil deneme ile olur ama dediğim gibi hayalerinizin peşinden koşmayı asla ama asla pes etmeyin.
@Eternal Toughts seninle tanışmak isterim.

Derdiniz nedir tabii anlatmak isterseniz anlatmak zorunlu değildir. Kafamıza göre takılıyoruz öyle dertleşme

Gidişat, şu anki durum, her şey kötü benim için liseye geçtim hala aynıyım asosyalim. Ama sınıfın en çalışkanı da benim. Tek o yön iyi. Başka bir şey yok.

Bugün hayatımda en çok sevdiğim ve güvendiğim birisini uzaklara yolladım, uzun zaman görüşemeyeceğiz ne yazık ki, normalde onunla vedalaşmadan önce ağlardım. Bu sefer nedense hiçbir şey hissetmedim. Bununla alakalı duygusal olan tek şey içimden gelen: "Galiba ağlamam gerekiyor" Düşüncesiydi.

Bugün hayatımda en çok sevdiğim ve güvendiğim birisini uzaklara yolladım, uzun zaman görüşemeyeceğiz ne yazık ki, normalde onunla vedalaşmadan önce ağlardım. Bu sefer nedense hiçbir şey hissetmedim. Bununla alakalı duygusal olan tek şey içimden gelen: "Galiba ağlamam gerekiyor" Düşüncesiydi.
Neden ayrılma kararı aldınız?

Yanlış anlaşılmaları önlemek için erkenden söyleyeyim, bahsettiğim kişi erkek ve ben gay değilim.

Ayrılma kararı almadık, sadece uzun bir süre görüşmeyeceğiz. Ailesinin yanına gitti.
Kardeşim senin dediklerine doğru basıyorum neden herkes sebebsiz şekilde gay kelimesi kullananlara sinir olurum. Bu arada tekrar kavuşmak dileği ile

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı