Hayat nasıl gidiyor?

Şu anlık iyi hocam. Tatile girdik, sınavlar bitti, bayram geldi. Sınavlar matematik harici istediğim gibi geçti. Evde bütün gün yatma zamanı geldi. Ayrıca bu bayram güzel para alabilirsem biriktirip kendime bir şeyler almak istiyorum. Bakalım hayırlısı.

Onun dışında birkaç rahatsızlık ile mücadele ediyorum bu olumsuz bir şey. Ayrıca malum ülke gündemi ile alakalı biraz moralim bozuk. Hayırlısı...

Şu anlık iyi hocam. Tatile girdik, sınavlar bitti, bayram geldi. Sınavlar matematik harici istediğim gibi geçti. Evde bütün gün yatma zamanı geldi. Ayrıca bu bayram güzel para alabilirsem biriktirip kendime bir şeyler almak istiyorum. Bakalım hayırlısı.

Onun dışında birkaç rahatsızlık ile mücadele ediyorum bu olumsuz bir şey. Ayrıca malum ülke gündemi ile alakalı biraz moralim bozuk. Hayırlısı...

İnşallah rahatsızlıkların çözüme kavuşur bayram için benim de planlarımdan biri bir şeyler almak. Nasip olursa çok güzel olacak. Sınavlar bittiği içinde artık daha fazla uyuyabilirim o mutlu ediyor. Hayırlısı olsun hocam.

Dün CPU'yu sökerken anakartın pimini yamultmam dışında iyi gibi. Onu da düzelttim sanırım sorun yok şu anlık. Bakalım.

Geçmiş olsun hocam düzelmesi iyi olmuş ileride sorun çıkmaz umarım.

Tatil çıkışı sınavlar başlıyor onun dışında bereket bir sorunum yok. Ama tatil bitince işler epey zora binecek orası ayrı. 🙃

Hocam bizde artık YKS öğrencisi oluyoruz 11.sınıfta bitiyor.

YKS sınavına çalışıyorum. 1 aydır ders çalışmıyordum. Tekrardan başladım. Zihnimi şuan daha açık ve zinde hissediyorum. Eskisinden daha iyiyim. Aşk acım kalmadı, gözlerim daha açık. Gamsız birisiyim. Bana yanlış yapanı hayatımdan silmeye artık çekinmiyorum. Kendi hayatımı yönetmeyi öğrendim.

Kısacası iyiyim. Sen nasılsın?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı