Hayat nasıl?

Ne yapalım? Bisiklet alıp bisiklet yolu olmayan yollardan, yokuşlardan mı çıkalım? Havuzlara mı gidelim? (25TL/Saat)

Başka bir ülkeye tatile mi gidelim? Ya da şehre? Tatile gidelim mi?

Kız tavlayıp Niğde gazozu içmeye mi götürelim?

Bana yapılacak bir şeyler söyle lütfen. Türkiye şartlarında.
Gençler, saygıdeğer bakanımız Ziya Selçuk beyefendinin, görevinden azlini istediği söyleniyor. Birazdan o konuya geçelim

İdare ediyorum Allah'a şükür ama şu hayat pahalılığı bitirdi ya bir tane magnum 7.5 olur mu yemiyorum zaten ama o fiyatı görmek bile insanın yüz ifadesini aynı profil fotorafın gibi yapıyor.

Arkadaşlarınla yaşadığın problemler yeni yeni aramızda oluşmaya başladı.
Parti tutan insan değilim. Bir parti için insanları kırmak istemiyorum. Lakin herkes benim gibi düşünmüyor maalesef.
Yavaş yavaş gerçeklikten kopuyorum. Daha doğrusu dünya'dan soyutlanıyorum.
Forumlarda dolanıyorum. İnsanların dertlerine ve fikirlerine kafa yorup en azından bu kopmayı daha normal yaşamaya çalışıyorum.
Lise 3'e başlayacağım bu sene. Sinirlerim, zihnim hiç iyi değil.halbuki fırtına yaklaşıyor.
Kendimi yeniden yaşama bağlayacak bir kuvvet, bir neden arıyorum.
En önemlisi ne biliyor musun?
Duygu denen hissi içimde köreltip, istediğim zaman hiçbir nedeni olmadan yaşayabiliyorum.
İstediğim zaman ağlarım. İstediğim zaman gülerim. Kah kızar kah hüzünlenirim. Değişik bir şey.

Bu yarı depresif hal beni tedirgin ediyor. Oturduğum yerde yoruluyorum. Bazen oluk oluk terler akıyor. Sonumuz hayır değil

Aga bu platformdaki herkes aynı sanırım. Ben de lise 3'e geçeceğim ve aynı mental çöküşü bende yaşıyorum en iyisi bir grup kuralım birbirimizi kalkındırırız

Kötüyüm, zaten COVID 19 vardı bir de beyinsiz insanlar (yasak olmasaydı söverdim de) yangın çıkarttı o yüzden daha da kötüyüm yapabileceğimiz bir şey yok öyle boş boş oturuyorum başka yaptığım bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…