Hayat nasıl?

Pek iyi sayılmaz. Annemle babam ayrılar, hiç arkadaşım yok, yapayalnızım. Sabah uyandığımdan akşam uyuyana kadar bilgisayar başında oturmak dışında hiçbir aktivitem yok. Ülkemiz zaten battıkça batıyor. Hayattan zevk alamıyorum.

Aga bu platformdaki herkes aynı sanırım. Ben de lise 3'e geçeceğim ve aynı mental çöküşü bende yaşıyorum :D en iyisi bir grup kuralım birbirimizi kalkındırırız :D

Bazen derler "en büyük yükselişler büyük çöküşlerden sonra başlar" diye.
Belki böyledir. Ya da biz kendimizi avutuyoruz.
İsterseniz irtibatta olalım.

Arkadaşlarınla yaşadığın problemler yeni yeni aramızda oluşmaya başladı.
Parti tutan insan değilim. Bir parti için insanları kırmak istemiyorum. Lakin herkes benim gibi düşünmüyor maalesef.
Yavaş yavaş gerçeklikten kopuyorum. Daha doğrusu dünya'dan soyutlanıyorum.
Forumlarda dolanıyorum. İnsanların dertlerine ve fikirlerine kafa yorup en azından bu kopmayı daha normal yaşamaya çalışıyorum.
Lise 3'e başlayacağım bu sene. Sinirlerim, zihnim hiç iyi değil.halbuki fırtına yaklaşıyor.
Kendimi yeniden yaşama bağlayacak bir kuvvet, bir neden arıyorum.
En önemlisi ne biliyor musun?
Duygu denen hissi içimde köreltip, istediğim zaman hiçbir nedeni olmadan yaşayabiliyorum.
İstediğim zaman ağlarım. İstediğim zaman gülerim. Kah kızar kah hüzünlenirim. Değişik bir şey.

Dostum hazır yaşıtımı bulmuşken alakasız bir soru soracağım ayıp olmazsa. Sen 9 ve 10'da matematik çalıştın mı? 10'dan 11'e hazırlık videoları izliyorum millet trigonometri soruları falan çözüyor ben daha geometri bilmiyorum :D

Dostum hazır yaşıtımı bulmuşken alakasız bir soru soracağım ayıp olmazsa. Sen 9 ve 10'da matematik çalıştın mı? 10'dan 11'e hazırlık videoları izliyorum millet trigonometri soruları falan çözüyor ben daha geometri bilmiyorum :D
Liseye hiç gitmedim ve neredeyse hiçbir şey bilmiyorum. Diğerli de aynı mı?

Bu bende de var. Dersleri düşününce bir fenalık geliyor. İnşaallah düzeltiriz bu durumu.
Telegram kullanıyor musunuz? :)
Telegram linki falan atabiliyor muyuz?

Bu bende de var. Dersleri düşününce bir fenalık geliyor. İnşaallah düzeltiriz bu durumu.

Vallahi nasıl düzelteceğiz bilmiyorum. Trigonometriyi temelden alayım diyorum onun için başka bir konuyu öğrenmek gerekiyor. Bu sefer o konuyu temelden alayım diyorum içinden bambaşka bir konu daha çıkıyor. Kafayı yememe az kaldı 10. sınıfın yaz tatilinde arkadaşlarımla dışarıda olmam gerekirken günde 5 saat eksiklerimi kapatmaya çalışıyorum... :(

Vallahi nasıl düzelteceğiz bilmiyorum. Trigonometriyi temelden alayım diyorum onun için başka bir konuyu öğrenmek gerekiyor. Bu sefer o konuyu temelden alayım diyorum içinden bambaşka bir konu daha çıkıyor. Kafayı yememe az kaldı 10. sınıfın yaz tatilinde arkadaşlarımla dışarıda olmam gerekirken günde 5 saat eksiklerimi kapatmaya çalışıyorum... :(

Sahi bu trigonometriyi nasıl temelden çalışabilirim bilen var mı? :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı