Hayat nasıl?

Pek iyi sayılmaz. Annemle babam ayrılar, hiç arkadaşım yok, yapayalnızım. Sabah uyandığımdan akşam uyuyana kadar bilgisayar başında oturmak dışında hiçbir aktivitem yok. Ülkemiz zaten battıkça batıyor. Hayattan zevk alamıyorum.

Aga bu platformdaki herkes aynı sanırım. Ben de lise 3'e geçeceğim ve aynı mental çöküşü bende yaşıyorum en iyisi bir grup kuralım birbirimizi kalkındırırız

Bazen derler "en büyük yükselişler büyük çöküşlerden sonra başlar" diye.
Belki böyledir. Ya da biz kendimizi avutuyoruz.
İsterseniz irtibatta olalım.

Dostum hazır yaşıtımı bulmuşken alakasız bir soru soracağım ayıp olmazsa. Sen 9 ve 10'da matematik çalıştın mı? 10'dan 11'e hazırlık videoları izliyorum millet trigonometri soruları falan çözüyor ben daha geometri bilmiyorum

Liseye hiç gitmedim ve neredeyse hiçbir şey bilmiyorum. Diğerli de aynı mı?

Bu bende de var. Dersleri düşününce bir fenalık geliyor. İnşaallah düzeltiriz bu durumu.
Telegram kullanıyor musunuz?
Telegram linki falan atabiliyor muyuz?

Bu bende de var. Dersleri düşününce bir fenalık geliyor. İnşaallah düzeltiriz bu durumu.

Vallahi nasıl düzelteceğiz bilmiyorum. Trigonometriyi temelden alayım diyorum onun için başka bir konuyu öğrenmek gerekiyor. Bu sefer o konuyu temelden alayım diyorum içinden bambaşka bir konu daha çıkıyor. Kafayı yememe az kaldı 10. sınıfın yaz tatilinde arkadaşlarımla dışarıda olmam gerekirken günde 5 saat eksiklerimi kapatmaya çalışıyorum...

Sahi bu trigonometriyi nasıl temelden çalışabilirim bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…