Hayat problemleri nasıl aşılır?

Her şeyin zamanı var hocam daha 20 yaşındasın hiç bir şey için geç değil. Sana tavsiyem kariyerine odaklan olduğu kadar ailene gözünü yum.

Her şeyin zamanı var hocam daha 20 yaşındasın hiç bir şey için geç değil. Sana tavsiyem kariyerine odaklan olduğu kadar ailene gözünü yum.
Hocam okuduğum bölümü bile onlar seçti okuduğum bölüme gram ilgim yok, ben sevdiğim x bölümünü sevdiğim ilgi duyduğum seçmek istedim onlar zorla y'yi seçtirdiler derslere ilgim yok diye çalışamıyorum bile gelip odaya her yarım saatte bir ders çalışıyommu diye yokluyorlarmış sinirden 1 saattir ağliyorum valla takatim kalmadı.

Hocam kesinlikle normal değiller artık buna eminim. Bağırma vs onu ne zaman yapsam kaç kez babamla kafa kafaya tartıştık ettik babam bana yumruk ve tokat attı ama ben babam diye bir şey yapmadım o olaylar bende travma olarak kaldı. Ertesi günde hiçbir şey olmamış gibi gelip özür diledi ama atlatamıyorum. Demeye çalıştıgım o ki karşılık verirsem gene aynı şeyleri yaşayacağım. Evde okul hariç biraz bile otursam git işe paranı çıkar diyorlar böyle hayatın a*k ben. Ama lanet olsun ki gideceğim güvenebileceğim biri de yok ki kurtulayım buradan. Her gün illa bir zaman bir şey oluyor. Yakında akıl sağlığımı da kaybetmekten korkuyorum sırf bu şeylerden.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…