Hayat problemleri nasıl aşılır?

Hayır hocam benim ailem en ufak sorunda esen gürleyen kıyameti koparan bir aile olduğu için ki bundan önce de çok defa olay oldu apartmana rezil olduk, onların yanında okumak iyi değil ama şu anlık başka çarem de yok maalesef.

Beni de mental anlamda çok defa zorladılar en güzel yaşlarda geriye baktığında sevgilinle(hiç olmadı zaten) olan veya arkadaşlarınla olan anıların değil de böyle b*ktan olayların anılarını hatırlamak koyuyormuş adama.
Her şeyin zamanı var hocam daha 20 yaşındasın hiç bir şey için geç değil. Sana tavsiyem kariyerine odaklan olduğu kadar ailene gözünü yum.

Her şeyin zamanı var hocam daha 20 yaşındasın hiç bir şey için geç değil. Sana tavsiyem kariyerine odaklan olduğu kadar ailene gözünü yum.
Hocam okuduğum bölümü bile onlar seçti okuduğum bölüme gram ilgim yok, ben sevdiğim x bölümünü sevdiğim ilgi duyduğum seçmek istedim onlar zorla y'yi seçtirdiler derslere ilgim yok diye çalışamıyorum bile gelip odaya her yarım saatte bir ders çalışıyommu diye yokluyorlarmış sinirden 1 saattir ağliyorum valla takatim kalmadı.

Güzel kardeşim burası orta doğu burada orman kanunları işler. İyi, efendi insan olursan burnundan getirirler. Kardeşin sana saygısızlık mı yaptı çarpacaksın ağzına 2 tane, bir afallayacak sonra bak bakalım sana nasıl saygı duyuyor. Ailen sana gereksiz yere bağırıp çağırıyorsa sen daha fazla bağırıp çağıracaksın, haksız olsan bile üste çıkacaksın vs vs.

Normal bir aile yapın yok senin anladığım kadarıyla bir an önce bulunduğun ortamdan uzaklaş, kendine yeni bir ortam kurmaya çalış yoksa hayatın boyunca bunun sıkıntısını çekeceksin. Sen kaçıp kurtulmazsan kimse sana yardım etmeyecek bunu unutma.

Hocam kesinlikle normal değiller artık buna eminim. Bağırma vs onu ne zaman yapsam kaç kez babamla kafa kafaya tartıştık ettik babam bana yumruk ve tokat attı ama ben babam diye bir şey yapmadım o olaylar bende travma olarak kaldı. Ertesi günde hiçbir şey olmamış gibi gelip özür diledi ama atlatamıyorum. Demeye çalıştıgım o ki karşılık verirsem gene aynı şeyleri yaşayacağım. Evde okul hariç biraz bile otursam git işe paranı çıkar diyorlar böyle hayatın a*k ben. Ama lanet olsun ki gideceğim güvenebileceğim biri de yok ki kurtulayım buradan. Her gün illa bir zaman bir şey oluyor. Yakında akıl sağlığımı da kaybetmekten korkuyorum sırf bu şeylerden.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı