Hayata eskisi gibi bakamıyorum

Hayalim eczacılık ya da yazılımcılık, arkadaş çevrem var ama onlarla da bu aralar konuşmak istemiyorum. Görüştüğüm bir arkadaşım var ama onunla beraber iken böyle değilim.

Fotoğrafçılığa merakım var, az da olsa uğraşıyorum.
Eğer vakit konusunda sıkıntın yok ise az değil, çok uğraş. Bu beynini meşgul etmekle birlikte sana bir beceri kazandırmış olacaktır. Ayrıca daha yaratıcı pozlar elde etmek için farklı mekanlara gitme isteği doğacaktır içinde. Bu da bir nebze olsun içinin rahatlamasına yol açar :like: :)

Merhabalar, psikolog ihtiyacı ile deli olma durumu çok farklı şeylerdir. Dünya üzerinde milyonlarca insan çeşitli psikolojik sorunlardan muzdarip bir durumdadır. Bu durum ayıp, utanılacak bir şey değildir. Size tavsiyem bir kez bile olsa gidip bir profesyonel ile bu konuyu konuşmanız olacaktır. Zaten buraya bu konuyu açmanız bile kendinizi geliştirmek istediğinizin bir göstergesidir, olumlu bir yaklaşımdır.

Merhabalar, psikolog ihtiyacı ile deli olma durumu çok farklı şeylerdir. Dünya üzerinde milyonlarca insan çeşitli psikolojik sorunlardan muzdarip bir durumdadır. Bu durum ayıp, utanılacak bir şey değildir. Size tavsiyem bir kez bile olsa gidip bir profesyonel ile bu konuyu konuşmanız olacaktır. Zaten buraya bu konuyu açmanız bile kendinizi geliştirmek istediğinizin bir göstergesidir, olumlu bir yaklaşımdır.
Randevu aldım ve yarın gidiyorum, bu sefer kararlıyım.
Eğer vakit konusunda sıkıntın yok ise az değil, çok uğraş. Bu beynini meşgul etmekle birlikte sana bir beceri kazandırmış olacaktır. Ayrıca daha yaratıcı pozlar elde etmek için farklı mekanlara gitme isteği doğacaktır içinde. Bu da bir nebze olsun içinin rahatlamasına yol açar :like::)
Sen çektiğin fotoğraflardan birkaç tane atar mısın?

Tek olduğundan olabilir mi? Çık biraz ortamlara gir. Evde vakit öldürmekten iyidir. Ergenliğin tam zirve yaşları. Zaman geçirecek bir uğraş da bulabilirsin. 2-3 yıl sonra daha iyi olursun.

Mesela ben de son zamanlarda gitara sardım. Hazır kız arkadaşım da bilirken kurs yerine onla çalışıyoruz. Hem eğlenceli oluyor hem de bir yandan zaman eğlenceli bir şekilde akıyor. Dene bir şeyler zevkine göre.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı