İçimi dökmek istiyorum kısaca. Ben 11 yaşımdan beri hastayım. Böbrek yetmezliği, nefrotik sendrom,
Henöch schönlein, hsps, tansiyon, şeker hastalığı... Hemen hemen tüm hastalıkları geçirdim. Liseye ilk başladığımda durumum iyiydi hastaydım ama yine de ağır değildi. İlk dönemi bitirmeme ramak kala böbrek yetmezliği sebebiyle zaten kaybetmiş olduğum böbrek yetmezmiş gibi, 2.sini de kaybettim. Hayatım o zaman kabusa dönüştü.
Sık bayılmalar, nöbetler, titreme nöbetleri, enfeksiyonlar derken haberim olmadan babam okuldan kaydımı aldı.
Yıllarca İstanbul, Ankara, Antalya derken tedavi olmaya çalışıyorum. Sevdiğim kadını kaybettim, arkadaşlarımı, hobilerimi...
Çok yalnızım hatta intihar bile ettim ama başaramadım. Okul hayatım gitti hiçbir şekilde okula geri dönemiyorum. Bari para kazanayım diyorum ama vücudum çok yorgun kaldıramıyorum.
Ailemden ihtiyaçlarım olmasına rağmen para alamıyorum. En azından açıktan okuyayım dedim ama ben bunu istemiyorum, okula gitmek istiyorum, sürekli evde olmak istemiyorum. Lütfen bana neler yapmam gerektiğini söyleyin veya tavsiyeler verin, ben artık delirmek üzereyim.