Hayatımda dönüm noktası olan bir olay

@Xallt, kız sana karşı nasıl davranıyor ve benimki gibi iki tane mi arkadaşın var?

Çok yakınız hocam 1 tane arkadaşım var (kız olan) başını omzuma falan koyuyor bazen sarılıyor falan, kolumdan tutuyor. Bilemiyorum hislerini tam olarak günümüzde normal olduğunu söyleyenler de var.

@Xallt, bana da normal gibi geldi. Ne zamandır beri bir arkadaşlığınız var ve yaşınız da sanırım 18, doğru değil mi?

@Xallt, bana da normal gibi geldi. Ne zamandır beri bir arkadaşlığınız var ve yaşınız da sanırım 18, doğru değil mi?

Yok hocam profilimdeki gerçek değil 15 yaşındayım 5 senedir arkadaşız eski okulumda da benden hoşlandığına dair söylentiler vardı ama kendisi bir şey söylemedi.
Bir detayı atladım ayrıca normalde başka bir liseye gidecekti benim hangi liseye gideceğimi öğrendikten sonra kaydını benim okuluma aldırmış.
@333365

@Xallt, anlıyorum. Sana karşı bir kötülüğü vs. oldu mu ve sana karşı nasıl davranıyor? İyi mi?

@Xallt, anlıyorum. Sana karşı bir kötülüğü vs. oldu mu ve sana karşı nasıl davranıyor? İyi mi?

Açıkçası açılmayı düşünüyordum iyi davranıyor kursa kaldığım günler arkadaşının yanından kalkıp yanıma geliyor mesela derste yanımda oturuyor, farklı sınıflardayız ama her tenefüs benim yanımda.

@Xallt, anlıyorum. Bence açıl gitsin.

Hepsini sonuna kadar okudum en azından bunları yaşadığınıza pişman olmayın hocam bakın sizi olgunlaştırmış değiştirmiş belki de sevdiğinizi söylememeniz daha iyi olmuştur bunu alaya alıp X beni çok seviyor deyip dalga geçip malum bir yeri kalkacaktı sizi küçük duruma düşürücekti tabii bu bir ihtimal demek istediğim söylemediğiniz için pişman olmayın belki de böyle olması gerekiyordu.
Bu arada forumda bazen anılarınızı anlattığınız yazılarınızı görüyorum zamanım oldukça okuyorum başka anılarınız varsa yazabilirsiniz okumak keyifli oluyor
Sağlıcakla kalın

Keşke konuyu ekim ayında açsaydın da görseydim. Şuan yaşadıklarımı yaşamamış olurdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…