Hayatımda dönüm noktası olan bir olay

@Silinen üye, yaşadığınızı anlatabilir misiniz?

Anlatayım. Ben 9.sınıftayken bir kız aracılığı ile başka bir kız ile tanıştım adı selindi. Selin ile arkadaş olmuştum. Bana göre çok çirkin bir kızdı. Sonra 9.sınıfın ortalarında ben arkadaş istemiyorum dedi. Bende üzülmüştüm her gün saatlerce konuşurduk boşluğa düşmüştüm. Aylar sonra özür dilerim falan dedi bende affettim çünkü onu arkadaş olarak çok seviyordum. 10. sınıfa başladık sonra ben seline aşık oldum. Saçları gülüşü konuşması her şeyi hoşuma gidiyordu. Ama arkadaşlığımız kötüye gidiyordu artık o kadar samimi değildik. Birgin gidip söyledim. Ben sana o gözle bakmıyorum ama arkadaş kalmak istiyorum dedi. Bende olur arkadaş kalalım dedim. Çok seviyordum onu arkadaş kalabilmek bile bir şeydir dedim. Ama selin bana hiç yazmıyordu. Sonra bende konuşmak istemiyor sanırım deyip yazmadım 2 ay hiç konuşmadık. Sonrasında beni her yerden engellemiş. Nedenini sormak isterdim ama sanki sapık gibi peşine düşmek istemiyorum.

@Silinen üye seni nedensiz engelleme gibi bir kötülüğü yapmış. Bu kıza yazarsan kaybedersin, yazma kesinlikle.

@Silinen üye rica ederim. Tekrardan dönüp dolaşıp sana yazacaktır, ben 1 ay süre veriyorum en fazla. Üçüncü bir şansı verme, ikinci şans bile verilmez aslında.

Boş ver kanka kızları.

@UserHakan daha konuyu bile okumamışsın yahu. Zaten boş verdiğimi, olayın 10 sene önce yaşandığını konu üzerinde belirttim.

@UserHakan daha konuyu bile okumamışsın yahu. Zaten boş verdiğimi, olayın 10 sene önce yaşandığını konu üzerinde belirttim.
Eee sorun ne? Ben tekrar böyle bir hataya düşmeni istemem. Senin geçtiğin yollardan bende geçtim ve yazdığın yazının başından sonuna kadar okudum. Sadece senin iyiliğin için <3

@UserHakan, iyi dilekleriniz için teşekkürler.

Benim anlamadığım neden bu kadar iyi ve naif insanlar hep karakteri bu kadar sığ insanları seviyor? Benim de bu konuda çok canım yandı. İşin tuhafı kişiliklerini bilmeme rağmen bırakamamıştım. Beni bu derece kırana ve kullanana kadar bırakamadım. Beni açık açık kırmalarına rağmen hala kimseyi kırmak istemiyorum. Cidden sorunluyum sanırım. @333365 siz yaşadıklarınızdan ders almışsınız ve artık insanların sizi üzmesine izin vermiyorsunuz. Bu yüzden sizi çok taktir ediyorum. Keşke ben de başarabilsem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…