Hayatımda dönüm noktası olan bir olay

Bilemiyorum. Biraz hak verdim size. Kız cidden size değer vermiyor gibi görünüyormuş. Bence boşverin başkalarını bulursunuz. Bunun için de üzülmeye değmez.

Bilemiyorum. Biraz hak verdim size. Kız cidden size değer vermiyor gibi görünüyormuş. Bence boş verin başkalarını bulursunuz. Bunun için de üzülmeye değmez.

Yazan zaten şu an 27 yaşında gözüküyor. Takmadığını da söyledi. Ama Technopat'taki tüm saçma aşk konularından bin kat daha iyi olduğunu söyleyebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
En sonunda da artık kafamı yoracak kadar değilsin dedi ve engelledi.

Sonra engeli kaldırdı. Sana ihtiyacım olurdu ama artık ihtiyacım yok dedi ve tekrardan engelledi.

Hocam yanlış anlamayın ama kız sizinle dalga geçiyormuş gibi geldi bana. Keşke duygularınızın önüne geçip engel atan taraf siz olsaydınız. En azından sonrasındaki moral bozukluklarını engellemiş olurdunuz.

Aynı duyguları yaşadım desem hemen hemen yeridir. Engel vs yok ortada fakat ne yazık ki bir ilişki bağı kopunca tekrardan olmuyor. Olursa da eskisi gibi iyi olmuyor.

@ahmttrn60 oyle tabii de yas da gecti zaten dostum. Gencken boyle olaylari yasamak oldukca dogal bence. Bu ani da internetin tozlu raflarina karismis oldu. 239 bin goruntulenme almis, beklemiyordum.

Hayatıma "ilişki" adı altında giren gereksiz insanlar sayesinde birilerini direkt silebilmeyi öğrendim. Kimse için fazla vakit ayırmayın, size sevginizin karşılığını vermiyorsa basın tekmeyi boşa vakit kaybetmeyin, sonra siz üzülürsünüz o da hiçbir şey olmamış gibi devam eder, kızların genelinde böyle bir yüzsüzlük mevcut çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…