Hayatımda dönüm noktası olan bir olay

@DeviLJoN tüm bildiklerini nasıl sıfırladın? Anlayamadım.

Sıkılmadan hepsini okudum çok surukleyiciydi.

@balkann bir de sonuç çıkarabildiysen ne mutlu.

Geliştirilebilir olan şeyi anlayamadım.

Tamamını okudum. Pek hayırlı birine benzemiyor. Acını o kadar iyi anlıyorum ki. Zamanında benzer şekilde birine platonik tutulmuştum. Beni tanımıyordu bile. Sonrasında takipleştik, ilk o yazdı. Ben biraz konuştuktan sonra aşırı aceleci davranıp kıza açıldım. Cevap vermedi, bir şey demeyecek misin yazdım, ne diyeyim dedi. Belki biraz daha konuşsam, beni daha iyi tanısa her şey çok farklı olacaktı. Bu olayın üstünden başka insanlar girdi hayatıma ama ben onu unutamıyorum. Senin hikayene gelecek olursak, belki de seni reddedecekti. Altüst olacaktın. Anlattıklarınızdan yola çıkarak kız hakkında bir analiz yaptım ve beraber olsanız bile ilişkiniz muhtemelen iyi gitmeyecekti. Doğum günü kısmında ben kızın yerinde olsam ben de kırılırdım ama genel olarak pek iyi bir insana benzemiyor. Bu arada büyük hayranınızım haydo bey, bir ara fotoğraf çekilelim.

Ben de sizin gibi sıradan bir insanım, öyle bir ayrıcalığım yok da ama bir ara denk gelirsek yemekler benden olsun. Neden olmasın? 10 yıl önceki bir olaydı, öylesine anlatayım demiştim. Konuya bu kadar ilgi geleceğini de tahmin edemiyordum. Her insanın hatası kişiyi olgunlaştırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…