Hayatımda dönüm noktası olan bir olay

@METANİC kızlarla konuştuğun zaman da illaki olacak. Kendinizi kızlardan tamamen soyutlayın demiyorum fakat temkinli ve dikkatli davranın. Bunu demek istiyorum, konuyu açmamdaki amaç da zaten buydu ve konunun fazlasıyla ilgi gördüğünü düşünüyorum. Bir nevi amacıma ulaştığımı da söyleyebilirim. Bu olayın kızı ya da erkeği yok aslında. Bir kişiyi ne olursa olsun hayatınızın merkezine koymayın, hayatınızın merkezine koyarsanız da sonradan çok acı çekersiniz.

Haydo hocam belki hatırlarsınız ilk tanışmamız siyasi bir neden yüzünden talihsiz bir tanışma olmuştu. Fakat sonrasında birkaç konuda bana yardım ettikten sonra sizi sevmeye başladım. Sizinkine benzer benim de bir hikayem var. Şu an bende birkaç aya 19 yaşıma gireceğim. Yaklaşık 6 yıldır aynı kızı seviyorum. Ben tanıştıktan birkaç ay sonra söyledim ve olumsuz tepki vermişti. Çocuğuz o zamanlar. Birkaç ay sonra beklemediğim anda sevgili olmuştuk. Fakat 2 saat sonra sevmediğini söyledi anlık gaza geldim falan dedi. Ondan 2 yıl sonra tekrardan sevgili olduk. Bu sefer de abim öğrendi gibisinden bahane uydurdu. Sonrasında arkadaş kaldık fakat seninde dediğin gibi arkadaş kalınmıyor. Benden sonra sevgilisi oldu gelip gruba yazardı ben istemsizce kıskanır hep saçma nedenlerle kavga ederdik ve neredeyse 2 yıldır konuşmuyoruz. 6 yıl içinde başka kız arkadaşlarım falan oldu fakat onu unutamadım hiçbir zaman. Hala da aklımda. Doğum günümüz bile aynı fakat kaç yıldır kutlayamıyoruz bile. Olmayınca olmuyor işte. Belki ileride olur deyip yoluna bırakmak en iyisi. Sağlıcakla kalın hocam...

İlk sevgilin ve sevdiğin kişi miydi?

İlk sevgilin ve sevdiğin kişi miydi?

Hayır ortaokulda 2 farklı kız benimle sevgili olmak istemişti. Çocuk olduğum için sadece güzel oldukları için sevgili olmuştum. Fakat ilk gerçek anlamda sevdiğim kız buydu. Hem zekiydi hem de kötü bir mahallede olmamıza rağmen ailesi ve kendisi kültürlüydü. Bunlarda daha fazla aşık olmama sebep olmuştu.

İlklerin yeri bir farklı oluyor.

O kızı unut derim ben. Belli ki seni unutmuş.

Zaten kimse kendini başkalarından soyutlamamalı ama ben bu yaşta sevgili olunmasına biraz saçma bakıyorum. Yoksa illaki başkalarıyla da iletişim kurman gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…