Hayatımda dönüm noktası olan bir olay

Sana sadece şunu diyicegim birini onun için değil kendin için seversin bir insanı seviyorsan ve cinsel olarak seni cekiyorsa arkadaş olarak hiçbir zaman bakmamak gerek ve hiçbir şey beklememek gerek birseyler oturana kadar. Arkadaşım 2 senelik sevgilisiyle barıştı birkaç aydır ayrılardı sonra kız bunu meğer aldatiyormus benim arkadaşla barışınca kız öbür elemandan ayrılmış çocuğun kafa gitti teselli versen boş ne yapsan boş. O yüzden bir şey beklememek gerek herkes her şeyi yapma kapasitesine sahip. Kendimce bende kızlara 16 17 yaşındayken çok zarif nazik zaf gözüyle bakıyordum deneyimlerinden yola çıkarak söyle özetleyeyim adamı mahvediyor bazıları o yüzden seçeceğiniz kişiyi iyi tanıyın.

Ben bir kızla sevgiliydim ayrılmadan diyordumki fabrikada çalışırım şimdi makinist olmayı hedefliyorum.

Benim de en büyük pişmanlığım 3. maddede yazdığın. Kız arkadaşım olduktan sonra dostluklarımı ikinci plana atmam ve bir süre sonra dostum olan kişileri kaybetmem. Sonuç ne mi? şuan da kız arkadaşımla da aram kötü ve onla da iyice bağlar koparsa kimse kalmıyor. Ama kendime söz verdim bir daha kimseyi hayatımın merkezine koymayacağım sende boşuna pişmanlık duyma insan her şeyin karşılığını yaşıyor kötü bir ilişki hayatın mı oldu sonrasında iyisini yaşıyorsun iyi bir ortamın mı oldu sonrasında hepsini kaybedecek durumda da oluyorsun. Her şeyin karşılığını yaşıyorsun arada ki zaman da da sabır etmeyi öğrenmek zorundayız yapacak başka bir şey yok.

Ya arkadaşlar bakın; 2. kızın sevgilisi, @333365 ile konuşmasını istemiyor, bu yüzden de kız sevgilisinin sözüne bakıp engelliyor. Bence bu durumda bir yanlışlık yok, çünkü ben olsam bende öyle yapardım. Nedeni ise 1. kızın sevgilisi var ama @333365 o kızla konuşmaya devam ediyor. Kız arkadaşça yaklaştığını düşünüyor ama @333365 ondan bir şeyler hissediyor ve belirli bir süre konuşuyorlar. Sizin sevgilinizden hoşlanan birisi olsa konuşmalarına izin verir miydiniz? Şunu da belirtiyim kız ile erkek dost olamıyor, zamanla illa bir şeyler hissediyorsunuz.

Siz birini sevebilirsiniz, ama karşılığı yok ise ilk durakta inin. Bu iş öyle değil malesef. Herşey dengeli olacak. Size olan sevgisi, ilgisi, önem verişi vs görülecek. Zorla zorla olmuyor. Sadece kendiniz yıpranırsınız. Onsuz hayat olmaz sanmayın. Sizi olduğu gibi sevecek olanı bulun. Yoksa hayat bir cehennem olarak size geri döner. Varın yalnız olun daha iyi. İlişkilerde bile karşılık olacak, denge olacak. Sizin zorladığınız, sürüklediğiniz ilişkilerden bir bok olmuyor afedersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…