TonyRogers
Hectopat
Daha fazla
Merhaba öncelikle. Kim olduğumdan falan bahsetmek isterdim de gerek yok. Yaşım 18 bu yeterli. Başlıktan da anlayabileceğiniz üzere hayatımın gidişatını pek beğenmiyorum. Bunu kariyer olarak söylemiyorum yanlış anlaşılmasın, güzel bir üniversitenin güzel bir bölümünde okumaktayım. Benim derdim günlerimin genellikle boş geçmesi ve kendime pek bir şeyler katamamamla alakalı. Mesela günde ortalama 8 saat telefona bakıyorum ve bunun 4 saati özellikle Reels izlemekle geçiyor. Elbette bunlar anlık dopamin, serotonin salgılatıyor ve nadiren de olsa güzel içerikler görüyorum fakat çoğu zamanım verimsiz geçiyor. Zaten bundan arta kalan vakitte de okul uyku yemek diye gün bitiyor. Yemek demişken şişman bir bireyim. Çok fazla kilo vermek istiyorum ama bir türlü kendimi yemekten, abur cuburlardan alıkoyamıyorum (hele de yalnızken. Kitap okumak istiyorum mesela fakat bir gün okuyorum ve devamı gelmiyor. Uzun aktivitelere olan odağım çok azalmış bir seviyede. Örneğin arkadaşlarımla film izlerken "a bak kanka şu karakter şunu yaptığı için şöyle oldu anladın mı?" tarzında şeyler duyduğumda bön bön bakıyorum "ya o öyle mi olmuştu diye". Veya derslerde bir sürü detayı unutmuş oluyorum. Zihnim genelde çok dolu oluyor. Sürekli yapmam gereken şeyleri erteliyorum. Bazen gaza gelip "tamam ya artık tüm hayatımı düzene sokacağım" falan diyorum fakat 1 saate bu heves bitiyor. Yani anlayacağınız çok düzensizim ve bundan hiç de memnun değilim. Tavsiyeleri olan veya bir şeyler söylemek isteyen olursa buyursun şimdiden teşekkür ederim. Değerli vaktinizden de çalmış olabilirim affınıza sığınıyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: