3 301517 Kilopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 4.677 Makaleler 4 Çözümler 24 7 Ağustos 2021 #21 Bu bilgiyle bu yaşta sana "Oku memur ol yeeenim!" demekten başka yapacak bir şey var mı? Derslerine çalışman yeterli...
Bu bilgiyle bu yaşta sana "Oku memur ol yeeenim!" demekten başka yapacak bir şey var mı? Derslerine çalışman yeterli...
YILSUK11 Megapat Katılım 26 Temmuz 2016 Mesajlar 879 Makaleler 1 Çözümler 3 7 Ağustos 2021 #22 cxnnorx dedi: Sende çok açık herkeste olduğu gibi gelecek korkusu var, yiyip içmenden kıs, ben öyle yaparak zorla para biriktirdim, çırak olarak bir yerde işe girmeyi dene. Genişletmek için tıkla... Hocam inanır mısın bilmem ama pek gelecek korkum yok. Yavaş yavaş hayatımı yoluna koyuyorum zaten şu anlık iyi gidiyorum.
cxnnorx dedi: Sende çok açık herkeste olduğu gibi gelecek korkusu var, yiyip içmenden kıs, ben öyle yaparak zorla para biriktirdim, çırak olarak bir yerde işe girmeyi dene. Genişletmek için tıkla... Hocam inanır mısın bilmem ama pek gelecek korkum yok. Yavaş yavaş hayatımı yoluna koyuyorum zaten şu anlık iyi gidiyorum.
C cxnnorx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 1.642 Çözümler 5 7 Ağustos 2021 #23 YILSUK11 dedi: Hocam inanır mısın bilmem ama pek gelecek korkum yok. Yavaş yavaş hayatımı yoluna koyuyorum zaten şu anlık iyi gidiyorum. Genişletmek için tıkla... Ne diyeyim hakkında hayırlısı.
YILSUK11 dedi: Hocam inanır mısın bilmem ama pek gelecek korkum yok. Yavaş yavaş hayatımı yoluna koyuyorum zaten şu anlık iyi gidiyorum. Genişletmek için tıkla... Ne diyeyim hakkında hayırlısı.