Hayatımın en değişik olayını yaşadım

El Lozano vurdu gol oldu

Benim düşüncem kızın egosu ya da ilgi göstermediğim için sınıftan birine sormuştum neden böyle oldu ya kız evet dememek istememek hayır dememek istemiş dedi bir arkadaşım.

Neden engelledi?

Hiçbir fikrim yok.
Dostum konuşsana kızla. Neden hayır dedin?

Ben konuşmam engellemeden önce düzgünce hayır diyecekti engellediyse engelledi benim için burada bitmiştir konuşma.

Daha çok 9.sınıf eşek şakasına kurban gitmiş gibi duruyorsunuz, alınmayın. Sanki kızlar aralarında iddiaya girmiş de, sizi elde ettiğini anlayınca engellemiş gibi.

Ilgi gösterdiğini belli etmemek iyidir, fakat fazla pasif kalmışsın, yerine göre konusman gerek. Asosyalim, kimseyle konusmam havalarina girersen yalnız kalırsın. Kizi tatilde düşünmüşsün, yazip acilmissin bir de. O da elde edip yol vermis. O yaşlarda iliski olmaz, eğlenmene bakacaksin. Ben de o yaşlarda çok kızla çıktım, yeri geldi eglendik yeri geldi üzüldük. Lise aşkları gercek olmuyor, hormonlarin gazı bunlar. Şimdi sev, üzül, kalp kır, sarhos ol, konsere git eğlen. Üniversite de ciddi ilişki vs. ne ararsan kendiliginden oluyor her şey. Bazi şeyleri akışına bırakmak lazım, abi tavsiyesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…