Hayatımın en değişik olayını yaşadım

Neden engelledi kibarca Red edebilirdi karşı tarafa yoksa sevgimi mi hissettiremedim anlamadım neden engel?

Sen kafayı yemişsin.

Ne güldüm ya. Ablacım istemiyorsun bari oyalama kıza da heves verme. Belli ki sinir olmuş engellemiş en sonunda. Hem üzüldüm hem güldüm. İlerde gülümseyerek hatırlayacağın bir anı olarak kalacak
Belki de kaderde varsa ileride denk gelirsiniz falan belli mi olur. Sen yine de çok mesafeli davranma ama heves de verme.

Bana da böyle bir şey oldu. İnsan hayattan ders çıkarmalı bence. Beni seven bir kız olsaydı dersleri falan bir kenarı atardım. Şuan ihtiyacım olan tek şey biraz sevgi. Okuldayken beni bir kız seviyordu. Bizde takılıyorduk derste film izliyorduk ondan sonra sohbet muhabbet falan. Ben ona çok iyi davranmadım. Sonra bu korona tatilleri falan girdi. Ben bu kıza bir aşık oldum daha yeni unuttum yemin ediyorum. Yemin ederim ki okul zamanı takıldığımız zaman bir şey hissetseydim şaaaak diye söylerdim yüzüne ancak insanların değerini zamanında bilmek gerekiyormuş. Keşke zamanda geriye gidebilsem . En azından bu kadar üzülmemiş oldurdum. Yapım gereği birisiyle en ufak bir anım olsun kesinlikle uzun zaman boyunca unutamıyorum. Keşke böyle olmasam ama yapabileceğim bir şey yok .

Okulun bir eğitim yeri olduğunu anlamanız sizin için iyi olmuş. Tavsiyem böyle şeylerle tekrar vakit kaybetmeyin, bu işin başka boyutları da var ama o konulara girince gereksiz mesaj uyarısı atılıyor. İnsan ne olduğunu bu tip işler yüzünden fark edemiyor, küçük düşünüyor gaflete düşüyor, herşeyi yaşadığından ibaret sanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…