Hayatımızı Satıyoruz!

• Konuyu başlatan GCN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 36
  • Görüntüleme 4.575
Hayatımızı neden yaşıyoruz? İyi gelecek için. Gelecek geldiği zaman iş sahibi oluyoruz. Sonra para biriktiriyoruz. Neden? Yaşlılıkta rahat olmak için. Sonra emekli olabildik diyelim. Geldik 60 yaşına. Şimdi amacın ne? Gidip dağcı mı olcan? %90 ihtimalle hayır. Yani bu düzende çok ciddi bir hata var. Ya insanlar ömrünü arttırmalı ( yersen) ya da bu düzenini değiştirmen.

Kalp SOL'dan atar.
Bu sistemin adamları, bu sistemin patronları doymak ve halkı kandırmaktan başka bir şey bilmiyor.
Ben, bu sistemin ezilen çocuklarını ve milletini temsil ettiğimi düşündüğüm için diyorum ki; Gün gelir öyle bir hesap sorarız ki...

Köle arayan çok tabi.

Tecrübesiz, dil bilmeyen, iyi bir üniversite diploması olmayan biri için nasıl beklentilerin var bilemem. 18 yaşındayım yaklaşık 6 aydır bir mali müşavirlik ofisinde çalışıyorum ve bunun 5 ayı okul dönemindeydi, herkes gayet anlayışlı ve iş verenimizde gayet düzgün. Elimin hızlı olması ve gayretli olmamla ek ücrette alıyorum.. Ne kadar ekmek o kadar köfte diyorum kısaca sana.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı