Hayatın 12 gerçeği

Makaleler
23
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Haluk bey yine konusturmus beynini. Izleyin, izlettirin efendim :)

Sevgiler :)

Bunu Almanya'da yaşayıp hayatını kurmuş birisinin yollaması da ayrı bir komedi. Bekara karı boşamak kolay mantığı bu da.

Video aşağı yukarı Türkiye'deki yaşama kıyaslayınca devede kulak misali, sanki hepimiz böyle işe atılacağız, yok şunu mutlu etmeye çalışmayın, diğerleri sizi umursamıyor kendinizi umursayın falan. İzleyen de kendini şirketçi falan zannedecek. Yok öyle bir şey ama, burası nüfusun yarısının asgari ücretle saatlerce çalıştığı bir ülke. Bu tür videoları çok sık gördüm. Kanal sahibinin diğer videolarına da az çok göz gezdirdim. Videonun sahibi yine umut tüccarı, klasik Orta Doğulu kurnazlara benziyor.

Bunu Almanya'da yaşayıp hayatını kurmuş birisinin yollaması da ayrı bir komedi. Bekara karı boşamak kolay mantığı bu da.
Konunun Almanya ile alakasini anlamadim, konuyu olusturan kisiye degil icerige yorum yapmak daha mantikli gibi. Elbette düsüncenize saygim var.
Bu tip videoları boş motive veren videolar ile eş değer görüyorum.
Aslinda sahsen beni pek motive etmedi hatta aci gercekleri yeniden hatirlayip biraz hüzünlendim.

Konunun Almanya ile alakasini anlamadim, konuyu olusturan kisiye degil icerige yorum yapmak daha mantikli gibi. Elbette düsüncenize saygim var.

Aslinda sahsen beni pek motive etmedi hatta aci gercekleri yeniden hatirlayip biraz hüzünlendim.

Konunun zaten alakası yok. Demek istediğim, vakit kaybı olan motivasyon videoları ile eş değer benim için.

Sizin son dediğinize yanıt olarak da;
"Bana bilmediğim bir şey söyle."

Bildiğim acı gerçekleri neden hatırlatayım ki? Zaten tecrübe edinmişim.

Vakit kaybı kısaca.

Konunun zaten alakası yok. Demek istediğim, vakit kaybı olan motivasyon videoları ile eş değer benim için.

Sizin son dediğinize yanıt olarak da;
"Bana bilmediğim bir şey söyle."

Bildiğim acı gerçekleri neden hatırlatayım ki? Zaten tecrübe edinmişim.

Vakit kaybı kısaca.

Ne güzel o zaman, aslinda ayni seyleri söylüyormusuz :)
Siz sadece kendi kendinize yetebiliyor ve bu gerceklerin hepsini önceden tecrübe etmissiniz ve kabullenmissiniz sadece.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı