- Makaleler
- 23
Haluk bey yine konusturmus beynini. Izleyin, izlettirin efendim
Sevgiler
Konunun Almanya ile alakasini anlamadim, konuyu olusturan kisiye degil icerige yorum yapmak daha mantikli gibi. Elbette düsüncenize saygim var.Bunu Almanya'da yaşayıp hayatını kurmuş birisinin yollaması da ayrı bir komedi. Bekara karı boşamak kolay mantığı bu da.
Aslinda sahsen beni pek motive etmedi hatta aci gercekleri yeniden hatirlayip biraz hüzünlendim.Bu tip videoları boş motive veren videolar ile eş değer görüyorum.
Konunun zaten alakası yok. Demek istediğim, vakit kaybı olan motivasyon videoları ile eş değer benim için.Konunun Almanya ile alakasini anlamadim, konuyu olusturan kisiye degil icerige yorum yapmak daha mantikli gibi. Elbette düsüncenize saygim var.
Aslinda sahsen beni pek motive etmedi hatta aci gercekleri yeniden hatirlayip biraz hüzünlendim.
Sevgiler![]()
Konunun zaten alakası yok. Demek istediğim, vakit kaybı olan motivasyon videoları ile eş değer benim için.
Sizin son dediğinize yanıt olarak da;
"Bana bilmediğim bir şey söyle."
Bildiğim acı gerçekleri neden hatırlatayım ki? Zaten tecrübe edinmişim.
Vakit kaybı kısaca.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.