3 359149 Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 4.112 Makaleler 4 Çözümler 18 10 Şubat 2021 #71 Luuks dedi: Hocam, sadece oyunculara yapmıyorlar ki, tüh. Genişletmek için tıkla... Büyük bölümü yalan. Bunu söylemeye çalışıyorum. Siz bana bilgi uydurarak evrimi çürüttüğünü iddia eden bir kanalı öneriyorsunuz.
Luuks dedi: Hocam, sadece oyunculara yapmıyorlar ki, tüh. Genişletmek için tıkla... Büyük bölümü yalan. Bunu söylemeye çalışıyorum. Siz bana bilgi uydurarak evrimi çürüttüğünü iddia eden bir kanalı öneriyorsunuz.
B BnHasan Hectopat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 600 10 Şubat 2021 #72 Sormayı unuttum safsatlar nedir?
H Hoaxer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 3.082 Makaleler 3 Çözümler 25 10 Şubat 2021 #73 Pascal'ın kumarı. Bomboş bir savunma. Benim için hayatın amacı kendimi geliştirmek ve belki daha sonra da hatırlanacak bir insan olmak.
Pascal'ın kumarı. Bomboş bir savunma. Benim için hayatın amacı kendimi geliştirmek ve belki daha sonra da hatırlanacak bir insan olmak.
B BnHasan Hectopat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 600 10 Şubat 2021 #74 Hoaxer dedi: Pascal'ın kumarı. Bomboş bir savunma. Benim için hayatın amacı kendimi geliştirmek ve belki daha sonra da hatırlanacak bir insan olmak. Genişletmek için tıkla... Pascalın kumarı mı o ne Neyse ben çıkıyorum sistemimde bozuk şeyler var.
Hoaxer dedi: Pascal'ın kumarı. Bomboş bir savunma. Benim için hayatın amacı kendimi geliştirmek ve belki daha sonra da hatırlanacak bir insan olmak. Genişletmek için tıkla... Pascalın kumarı mı o ne Neyse ben çıkıyorum sistemimde bozuk şeyler var.
Luuks Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 629 Çözümler 5 10 Şubat 2021 #75 Hoaxer dedi: Pascal'ın kumarı. Bomboş bir savunma. Benim için hayatın amacı kendimi geliştirmek ve belki daha sonra da hatırlanacak bir insan olmak. Genişletmek için tıkla... Ölünce seni hatırlamalarının hiç bir anlamı kalmıyor o zaman, size göre bilinciniz kapanıyor, sonsuz karanlığa gidiyorsunuz.
Hoaxer dedi: Pascal'ın kumarı. Bomboş bir savunma. Benim için hayatın amacı kendimi geliştirmek ve belki daha sonra da hatırlanacak bir insan olmak. Genişletmek için tıkla... Ölünce seni hatırlamalarının hiç bir anlamı kalmıyor o zaman, size göre bilinciniz kapanıyor, sonsuz karanlığa gidiyorsunuz.
H Hoaxer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 3.082 Makaleler 3 Çözümler 25 10 Şubat 2021 #76 Luuks dedi: Ölünce seni hatırlamalarının hiç bir anlamı kalmıyor o zaman, size göre bilinciniz kapanıyor, sonsuz karanlığa gidiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Evet. Yani? Demek istediğim insanlığa katkıda bulunmak. Beni hatırladıklarını görüp görmemem bir şeyi değiştirmez.
Luuks dedi: Ölünce seni hatırlamalarının hiç bir anlamı kalmıyor o zaman, size göre bilinciniz kapanıyor, sonsuz karanlığa gidiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Evet. Yani? Demek istediğim insanlığa katkıda bulunmak. Beni hatırladıklarını görüp görmemem bir şeyi değiştirmez.
Luuks Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 629 Çözümler 5 10 Şubat 2021 #77 Hoaxer dedi: Evet. Yani? Demek istediğim insanlığa katkıda bulunmak. Beni hatırladıklarını görüp görmemem bir şeyi değiştirmez. Genişletmek için tıkla... Peki, karanlık ve bilincin kapalı sonsuza kadar böyle olmak ister misin? @Hoaxer
Hoaxer dedi: Evet. Yani? Demek istediğim insanlığa katkıda bulunmak. Beni hatırladıklarını görüp görmemem bir şeyi değiştirmez. Genişletmek için tıkla... Peki, karanlık ve bilincin kapalı sonsuza kadar böyle olmak ister misin? @Hoaxer
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 10 Şubat 2021 #78 Bilmiyorum, ama bu bozukluk. Doğuştan olduğu için bunun İslam'da kötü karşılanacağını zannetmiyorum. Ama sonradan gay olanların vebali çok büyük. Bildiğim budur.
Bilmiyorum, ama bu bozukluk. Doğuştan olduğu için bunun İslam'da kötü karşılanacağını zannetmiyorum. Ama sonradan gay olanların vebali çok büyük. Bildiğim budur.
Samwise Gamgee Centipat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 793 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Şubat 2021 #79 Yaşamak, para kazanmak, uyumak, din kuralları.
H Hoaxer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 3.082 Makaleler 3 Çözümler 25 10 Şubat 2021 #80 Luuks dedi: Peki, karanlık ve bilincin kapalı sonsuza kadar böyle olmak ister misin? @Hoaxer Genişletmek için tıkla... Sanırım isterim. Benim araştırmama sebep olan ilk konu da sonsuz yaşamdı. Bitmeyecek bir hayat saçma geliyordu, ki bitmeyecek azap daha da mantıksız.
Luuks dedi: Peki, karanlık ve bilincin kapalı sonsuza kadar böyle olmak ister misin? @Hoaxer Genişletmek için tıkla... Sanırım isterim. Benim araştırmama sebep olan ilk konu da sonsuz yaşamdı. Bitmeyecek bir hayat saçma geliyordu, ki bitmeyecek azap daha da mantıksız.