Lisede 2'deydik o zaman arkadaşın biri sunum yapacak MS Office Word programındaki bir özellik ile alakalı neyse USB'yi kasaya taktı. Bilgisayar XP idi bu arada önce USB gözükmedi bilgisayarımda sonra bizim sınıfta klavyede 3 parmakla yazı yazan bir arkadaş vardı, sınıfın eğlencelerinden biriydi kendisi, geçti kasanın yanına ''Şimdi hallediyorum arkadaşlar'' dedi. Önce Recep İvedik'in TV'yi tokatlaması gibi bir-iki tokat attı ardından da bir tekme yerleştirdi kasaya -biz o sırada WTF? deyip gülüyorduk- sonra nasıl olduysa artık USB bilgisayarımda görünmüştü .
Benim gözümde bilgisayardan en iyi anlayan kişidir kendisi. O günden itibaren o arkadaşı hacker ilan ettik.
Recep Baltaş yazacaktım son anda fark ettim mizahi bir konu olduğuna, buraya Recep Baltaş yazsaydım Mikail Fidan kalıcı olarak beni banlardı. Az kalsın yakıyordun beni Fantastik.
@MF'ı unutmuşsun. Bakma o da çok iyi anlıyor. Sistem tavsiyeler bölümünde neredeyse dört dörtlük cevaplıyor soruları. Sosyal'de zaten klasik, yazılım ve teknik destek konularını cevaplıyor çoğunlukla.
Şaka amaçlı değil, ciddiyim. Her ne kadar bancı baba olarak tanınsa dahi
Aynen öyle. @Asım Demir'i de unutmayalım. O da sabah konularını cevaplamakla meşhur
Daha çok adam var da aslında, şu anlık öne çıkan ve aklıma gelenler bunlar