Lisede 2'deydik o zaman arkadaşın biri sunum yapacak MS Office Word programındaki bir özellik ile alakalı neyse USB'yi kasaya taktı. Bilgisayar XP idi bu arada
önce USB gözükmedi bilgisayarımda sonra bizim sınıfta klavyede 3 parmakla yazı yazan bir arkadaş vardı, sınıfın eğlencelerinden biriydi kendisi, geçti kasanın yanına ''Şimdi hallediyorum arkadaşlar'' dedi. Önce Recep İvedik'in TV'yi tokatlaması gibi bir-iki tokat attı ardından da bir tekme yerleştirdi kasaya -biz o sırada WTF? deyip gülüyorduk- sonra nasıl olduysa artık USB bilgisayarımda görünmüştü
.
Benim gözümde bilgisayardan en iyi anlayan kişidir kendisi. O günden itibaren o arkadaşı hacker ilan ettik.
önce USB gözükmedi bilgisayarımda sonra bizim sınıfta klavyede 3 parmakla yazı yazan bir arkadaş vardı, sınıfın eğlencelerinden biriydi kendisi, geçti kasanın yanına ''Şimdi hallediyorum arkadaşlar'' dedi. Önce Recep İvedik'in TV'yi tokatlaması gibi bir-iki tokat attı ardından da bir tekme yerleştirdi kasaya -biz o sırada WTF? deyip gülüyorduk- sonra nasıl olduysa artık USB bilgisayarımda görünmüştü Benim gözümde bilgisayardan en iyi anlayan kişidir kendisi. O günden itibaren o arkadaşı hacker ilan ettik.