Hayatınızda Gördüğünüz Bilgisayardan En İyi Anlayan Kişi

Makaleler
7
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekipmanlar: Asus ROG Keris, Durgod Taurus K320 Cherry MX Brown, Takstar Pro 82, Soundmagic A30, Porge siyah Kanagawa XXL.

Bilgisayar: AMD Ryzen 5 5500, Asus TUF RTX 3080, Gigabyte B450 Aorus Pro, G.SKILL Trident Z RGB 16GB (2x8) 3000MHz CL16, Crucial P1 500GB NVMe, High Power Super GD+ 850W, Deepcool Matrexx 70 ADD-RGB 3F + 4x Lian Li Lancool 3 140mm ARGB stok fan.
Benim bu :
123.JPG

Doluşalım yoruma :D

Vatan Bilgisayar'daki satıcı:
+Abi ben bunu alacağım.
-Ne için kullanacaksın?
+Masaüstü bilgisayara kulaklığı bağlamak için.
-E bunun üstünde klavye mause resimleri var nasıl bağlayacaksın?
+Bildiğin bağlayacağım abi, sonuçta adaptör.
-Hangi kulaklık için kullanacaksın?
+Preo MySound MS06 abi. Ne oldu? (Preo sadece Teknosa'da satıldığını gördüm)
-Haa tamam. (Hafif suratı asıldı)

Ürün: Trust 18187
Eve gittiğimde sıkıntısız çalıştı adaptör.

Vatan Bilgisayar çalışanı:

- Ekran kartı alacağım.
+ Asus al.
- Yok Asus düşünmüyorum.
+ Asus iyidir Asus al.
- Zotac modeli var mı?
+ Asus neden düşünmüyorsunuz?
- Amp Extreme var mı?
+ Strix var.
- ...

Asus aşığı ya adamlar resmen:) Resmen Yiğit Özgür karikatürleri gibi:)

Not: Yaşanmış olaydır:)

Son düzenleme:
+Abi benim pc oyunlarda kasıyor napabilirim?
-Format at düzelir.
+Abi bence fanlar çalışmıyo.
-Sen format at onlarda düzelir.
Uzun uğraşlar sonunda adama fanları temizlettim. Bilgisayarın içinden 3 kilo toz çıktı. Bide sonunda ben sana fanları temizleyelim demiştim dedi.

Ders gereği herkes dilediği konunun sunumunu yapıyordu. Bir arkadaş çıktı, konusu; windows işletim sistemleri. Her neyse açtı sunumunu anlatıyor tek tek sürümlerini, sürümleri bittikten sonra bize uyarılar ve ipuçları vermeye başladı... Ve o kutsal sözcükler, dudaklarından çıkı verdi;"Windows'un korsan sürümlerini indirirseniz, bilgisayarınız çöker ve kasanız yanar"

Recep Baltaş yazacaktım son anda fark ettim mizahi bir konu olduğuna, buraya Recep Baltaş yazsaydım Mikail Fidan kalıcı olarak beni banlardı. Az kalsın yakıyordun beni Fantastik.:D

SS atmamış olsaydın Recep Baltaş yan çardan "Anneni mi daha çok seviyorsun beni mi?" diyen baba figürü gibi kontrol yapıyor sanardım:D.

Ciddi cevap verecek olursak da Linus Sebastian diyebilirim. Adamlar ilk çıkan IBM dizüstülerden son çıkan işlemcilerin iç termal macun değişimine, Petabyte'lık sunuculara kadar herşeyi yapıyor. Helal olsun valla, iyi bir sponsor bulmak ve bolca yürek yemek şart bu devirde.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı