Hayatınızda kaç oyun bitirdiniz?

HiFiMAN

Hectopat
Katılım
2 Aralık 2020
Mesajlar
42
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Her platformdan olabilir arkadaşlar, PC, PS, Xbox, Nintendo, fark etmez.

Ben PS1'den toy story 2, Spider-Man 1 ve Spider-Man 2 oyunlarını bitirdim. Fazla bilgisayar oyunu oynamadım. İlk bilgisayarımı 2010'da aldım. Bu süreçten itibaren GTA IV, GTA V, GTA San Andreas ve Crysis 2 bitirdim. Başka da oyun bitirmedim. Yani 7 oyun bitirdim arkadaşlar. Geçenlerde 14 oyunluk Steam hesabımı kardeşime hediye etmiştim (gta IV ve GTA V mevcut, 5 farklı flat out var (20 TL idi hepsi), 2 Mafia 2 (düz ve gelişmiş grafikli), Cyberpunk 2077 gibi oyunlar var) ama kardeşimden geri aldım. Kardeşimde zaten 120 civarında oyun var. Cyberpunk 2077'yi tekrar oynuyorum, bitireceğim. Mafia 2'yi de bitireceğim. Böylece bir süreliğine 9 oyun olmuş olacak. Oyun oynamayı bırakmıştım ama o kadar boş vaktim var ki, seçenekler arasına geri dahil ettim. Zaten pek oyun oynayan biri de değildim.

Siz kaç oyun bitirdiniz? Online oyun sürenizi katmayın lütfen. Hikayeli veya bitirilebilir oyunlar. 100 oyunu geçen oyun canavarları var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
GTA serisi(Birinci oyununu oynamaya çalıştım ama ısınamadım, 1-2 hariç yani)
CoD serisi(3-4 kere bitirdim)
The Punisher
Max Payne serisi(2 kere bitirdim)
Metro serisi
Bad Boys 2
Reservoir Dogs
Rogue Trooper
 
Her platformdan olabilir arkadaşlar, PC, PS, Xbox, Nintendo, fark etmez.

Ben PS1'den toy story 2, spider-man 1 ve spider-man 2 oyunlarını bitirdim. Fazla bilgisayar oyunu oynamadım. İlk bilgisayarımı 2010'da aldım. Bu süreçten itibaren GTA IV, GTA V, GTA San Andreas ve Crysis 2 bitirdim. Başka da oyun bitirmedim. Yani 7 oyun bitirdim arkadaşlar. Geçenlerde 14 oyunluk Steam hesabımı kardeşime hediye etmiştim (gta IV ve GTA V mevcut, 5 farklı flat out var (20 TL idi hepsi), 2 Mafia 2 (düz ve gelişmiş grafikli), Cyberpunk 2077 gibi oyunlar var) ama kardeşimden geri aldım. Kardeşimde zaten 120 civarında oyun var. Cyberpunk 2077'yi tekrar oynuyorum, bitireceğim. Mafia 2'yi de bitireceğim. Böylece bir süreliğine 9 oyun olmuş olacak. Oyun oynamayı bırakmıştım ama o kadar boş vaktim var ki, seçenekler arasına geri dahil ettim. Zaten pek oyun oynayan biri de değildim.

Siz kaç oyun bitirdiniz? Online oyun sürenizi katmayın lütfen. Hikayeli veya bitirilebilir oyunlar. 100 oyunu geçen oyun canavarları var mı?

Pek hatırlamıyorum 1-2 vardır genelde GTA 5 gibi oyunları takılmak için oynuyorum şehir hayatı falan.
 
Wolfenstein serisinden 4 oyun,
Call of Duty serisinden 4 oyun,
Outlast serisinin üçünüde bitirdim,
Half-Life serisinin 2 oyununu,
Vice City,
Driv3r,
Metro 2033 Redux,
Frostpunk...
Şu an aklıma bunlar geldi :)
 
Bitirdiğim oyunlar:

1.Crysis 2.
2.Serious Sam 2.
3.maxpayne 2.
4.fıve nıgth at freddys serisini bitirdim.
5.Call of Duty 2.
6. GTA san andreas

Bu kadar.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı